Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Trojité řízky

Trojité řízky

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové krkovice, plátkový sýr Eidam, plátky šunkového salámu, sůl, pepř, vejce, mouka, strouhanka, hořčice, tuk na smažení.

Postup přípravy

Z vejce, mouky a strouhanky si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj plátek sýra, opět slabě potřeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
můj oblíbený GULÁŠ S RÝŽÍ

můj oblíbený GULÁŠ S RÝŽÍ

Potřebné ingredience

600g vepřového plecka , 1 cibule , 2 stroužky česneku , 2PL oleje , 1/2ČL soli , 1PL sladké papriky , 3/4 litru horkého masového vývaru (instant.) , 100g dlouhozrnné rýže , 4 rajčata (můžeme použít i rajčata z plechovky), 1/4 ČL mletého kmínu , 125ml kysané smetany

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky asi 3cm veliké.Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a lehce osmahneme na horkém oleji,přidáme maso, trochu orestujeme, přimícháme sůl,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky  zase jinak-vynikajicí,lehounke letní jídlo!!

Vepřové plátky zase jinak-vynikajicí,lehounke letní…

Potřebné ingredience

veprove platky,mekky salam,cibule,rajcata,tvrdy syr,horcici..

Postup přípravy

Platky naklepeme,osolime,opeprime,potreme z jedne strany horcici a poklademe na olejem polity plech.Na to klademe kolecka salamu,pak dalsi vrstva z kolecek cibule,a dalsi z…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RYCHLÁ KRKOVIČKA

RYCHLÁ KRKOVIČKA

Potřebné ingredience

KRKOVIČKA
CIBULE
OMASTEK
STEAK KOŘENÍ
KOŘENÍ NA AMERICKÉ BRAMBORY
KMÍN, PEPŘ
HL. MOUKA
SVĚTLÁ JÍŠKA
VODA

Postup přípravy

KRKOVIČKU NAKLEPAT, NAŘÍZNOUT, POSYPALA JSEM JI KOŘENÍM NA AMERICKÉ BRAMBORY, STEAKEM, POPRÁŠILA HLADKOU MOUKOU, DALA NA ROZPÁLENÝ OMASTEK Z OBOU STRAN, ZASYPALA CIBULÍ NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové růžičky

vepřové růžičky

Potřebné ingredience

vepřové maso,sůl,pepř,kys.zelí,špekáčky červ.papriku

Postup přípravy

vepřové maso naklepem ,osolíme ,opepříme na platek dáme asi 2lžičky kys.zelí.Špekáček naříznem z jedné strany na čtyři dílky jako při opékaní a vložíme nenařízlou stranou na maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
gulášek  změna

gulášek změna

Potřebné ingredience

maso 1 kg jákekoliv dávám vepřové ale i hovězí muže být, smetana v krabičce v kelímkách sou řidke nepoužívám, 2 masoxy ,worčestr sojová omáčka, sladká mletá paprika , sul pepř drcený kmín , 4 stroužky česneku, pulka cibule ,olej na základ.

Postup přípravy

do hrnce si dáme olej spěníme na něm cibuly přidáme pokrájené maso na kostky . osolíme opepříme přidáme kmín a worčestr se sojovou omáčkou pár kapek asi tak polévková lžíce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na paprikách s houbami

Vepřové maso na paprikách s houbami

Potřebné ingredience

500-600 g vepřového masa (kotlety, krkovička, ramínko, plecko), 2-3 střední cibule, 2-3 papriky (lepší jsou špičaté zelené), 2-3 lžičky mleté sladké papriky, 3-4 vrchovaté lžíce sušených hub (nebo přiměřeně čerstvých), 3 lžíce oleje, 1/2 kostky masoxu.

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli nadrobno zpěníme na tuku. Plátky masa naklepeme (můžeme i nakrájet na kostky) a přidáme k cibuli. Když maso pustí šťávu osolíme ho, přidáme sladkou ml. papriku a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotleta s paprikou

Kotleta s paprikou

Potřebné ingredience

Kotleta; cibule; olej; zelená paprika; rajčata; grilovací koření od Avokáda bez glut.; masox; paprika; hl.mouka nebo jíška Knorr - světlá

Postup přípravy

Na oleji orestuju cibuli, naklepu kotlety a posypu paprikou a zprudka opeču. Přidám na jemnou nakrájená rajčata a zel.papriku, posypu gril. kořením a dusím, podlévám a přídám…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněné brambory

Plněné brambory

Potřebné ingredience

velké brambory,opékací slanina,strouhaný sýr,cibule

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout,cibulku osmahneme,přidáme na kostičky slaninku a nakonec vydlabaný obsah brambory.Směs jsme osolili a opepřili a naplnili jí půlky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Perkelt dle Petra Voka

Perkelt dle Petra Voka

Potřebné ingredience

3/4 kg vepřového plecka, 4 střední cibule, lžici sádla, sladkou papriku, gulášové koření, maďarský pálivý Csipoš- papriková pasta ( nebo stačí jedna feferonka ), Hradišťanka, 1 rajče, 10 koleček Vysočiny, kmín, sůl, pepř, hladká mouka, voda

Postup přípravy

Do hrnce dáme sádlo a nakrájenou cibuli, kterou smažíme do zlata. Poté přidáme papriku a gulášové koření, které asi minutu orestujeme. Vložíme na kostky nakrájené plecko. Dusíme…

Zobrazit více...

Kategorie