Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Slovenké řízky

Slovenké řízky

Potřebné ingredience

4 plátky vepřového masa,sůl,pepř,2 vejce,strouhánka,olej na smažení.... 3 lžice oleje,1 lžice hořčice,2 lžíce másla,3 lžíce kečupu,2 lžíce sádla,1-2 lžíce woršestru,vegeta tak na dochucení a 2 dl vody,klidně můžete přidat i lžici magi ...záleží jak moc solíte

Postup přípravy

Plátky masa osolíme a opepříme,strouhánku si raději dáme do pekáče .....vložíme do ní plátky masa a vklepeme jí do těch řízků.Vajíčka vyšleháme ,řízky v nich postupně obalujeme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
TAŤKOVO PROVENSÁLSKÉ MASO S KŘENEM

TAŤKOVO PROVENSÁLSKÉ MASO S KŘENEM

Potřebné ingredience

naložená krkovička,provensálské koření,jablka,cibule,křen,tvrdý sýr,klobáska,jasmínová rýže.

Postup přípravy

vepřové naložíme do provensál.koření a necháme přes noc uležet.na plech naskládáme pokrájená jablka,cibuli,zalijeme a necháme asi hodinku péct v troubě.obracíme.ke konci přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Výborné zapečené gnocchi

Výborné zapečené gnocchi

Potřebné ingredience

2 balíčky Gnocchi, 500 g vepřového nebo kuřecího masa, 200 g nastrouhaného sýra, 1 smetana 30%, grilovací koření, sůl, pepř, popř. koření gyros

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme dle návodu. Maso nakrájíme na malé kousky a dáme orestovat na olej,přidáme koření,sůl a pepř a restujeme do změknutí.Uvařené gnocchi dáme do máslem vymazané…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ROLKA PEČENÁ - MANŽELŮV RECEPT +++

ROLKA PEČENÁ - MANŽELŮV RECEPT +++

Potřebné ingredience

UZENÁ ROLKA, CIBULE, SLADKÁ PAPRIKA, MLETÝ KMÍN, GRILOVACÍ KOŘENÍ.

Postup přípravy

CIBULU NAKRÁJÍME NA MALÉ KOSTIČKY A ORESTUJEM NA SÁDLE JEN ABY ZESKLOVATĚLA PROTOŽE PŘI RESTOVÁNÍ MASA JEŠTĚ CHYTNE BARVU.ROLKU NAKRÁJÍME NA CENTIMETOVÉ PLÁTKY OKOŘENÍME MLETÝ…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♠♠kýta na schovaných žampionech ♠♠

♠♠kýta na schovaných žampionech ♠♠

Potřebné ingredience

♠500g vepřové kýty, ♠ cibule, ♠ žampiony, ♠ smetana, ♠ sůl, ♠ pepř, ♠ kmín, ♠olej, ♠ máslo

Postup přípravy

dle obrázků

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dušená mrkev s vepřovým masem- VARENI.CZ-MOOC DĚKUJI

Dušená mrkev s vepřovým masem- VARENI.CZ-MOOC DĚKUJI

Potřebné ingredience

špetkamletý černý pepř1/2 lžičkysůl2 lžícehladká mouka1 špetkakmín1 kgvepřová plec1 kgmrkev2 lžícekysaná smetana1 kscibule1/2 lzeleninový vývar1/2 lvoda

Postup přípravy

Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky, mírně osolíme, podlijeme vodou a pod poklicí zvolna dusíme asi 30 minut. Kdo chce, přidá i hrášek.

Omyté maso nakrájíme na větší…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Žižkovský kos s nivou a křenem

Žižkovský kos s nivou a křenem

Potřebné ingredience

600g vepřového masa/z plece na plátky pro 4 lidi/,olej,sůl,pepř,4 str.česneku,1 lžíce plnotučné hořčice,100g anglické slaniny-plátky,80g nivy,2 cibule,1 lžičku drceného kmínu,majoránka,strouhaný křen.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky-rozklepeme-nařízneme okraje,osolíme a opepříme.Česnek si rozetřeme a smícháme s hořčicí a tím potřeme plátky masa.Na to položíme plátek anglické slaniny a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčin záhorácký závitek

Arabelčin záhorácký závitek

Potřebné ingredience

vepřové řízky, trošku kyselého zelí, 100g anglické slaniny, sůl, pepř, 1 cibule, mletá červená paprika

Postup přípravy

Maso rozklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky anglické slaniny, poté kyselého zelí, zamotáme do závitku ( podle potřeby stáhneme nití).
Pak si na oleji osmažíme na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky na žampionech s tymiánem-mooc děkuji Martince Benové!!!

Vepřové závitky na žampionech s tymiánem-mooc děkuji…

Potřebné ingredience

Suroviny: vepřová kýta slanina plátkový sýr kousek pórku žampiony tymián sůl sojová omáčka 1 malá cibule Olivový olej

Postup přípravy

Postup:

Z masa uděláme plátky, které nasolíme a posypeme tymiánem. Na každý plátek položíme slaninu, sýr a kolečka pórku. zabalíme a zavážeme nití. Dáme uležet aspoň na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kedlubnový kotlík

Kedlubnový kotlík

Potřebné ingredience

4 kedlubny, sádlo,1 cibule,vepřová konzerva,kmín,sůl,hladká mouka

Postup přípravy

Oloupané kedlubny nastrouháme na nudličky.Na troše sádla osmahneme pokrájenou cibuli,přidáme kedlubny,podlijeme vodou,osolíme ,okmínujeme a dusíme do měkka.Když jsou kedlubny…

Zobrazit více...

Kategorie