Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Bravčové masko po thajsky

Bravčové masko po thajsky

Potřebné ingredience

asi 1/2 kg stehna alebo pliecka (da sa použit aj kuracie masko),cibula,cesnak, bravčova mast,sol,korenie,orientalne korenie (zmes),hladka muka,opražene arašidy,ananasový kompot

Postup přípravy

Je to sice stary receptik ešte zo Života,ale za to rychly a dobry.Neviem či ma niečo spoločne s thajskou kuchynou ,ale kto ma rad kombinaciu maska s ovocim tak si isto pochutí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové placičky

vepřové placičky

Potřebné ingredience

1Kg masa ,1malé léčo,5 vajec,3-4 lž solamylu,sul, pepř ,gril koření,2lž oleje, .,-olej na smažení.

Postup přípravy

Maso nakrajíme na malé kostičky osolíme ,opepříme,ochutíme grilovacím kořením,dáme olej,léčo ,vejce ,solamyl. všechno promícháme a necháme přes noc odležet .Pak už pouze smažíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RYCHLÁ KRKOVICE naložená a pečená na plechu

RYCHLÁ KRKOVICE naložená a pečená na plechu

Potřebné ingredience

vepřová krkovice MARINÁDA -červená paprika mletá, kari koření, grilovací koření, pepř, sůl, nakrájená cibule, worčestr a olej

Postup přípravy

Krkovicu nakrájíme na plátky, ne moc slabé ani silné, tak akorát a NEKLEPEME JI!
Plátky masa naskládáme do misky a každý pomažeme marinádou. Já si masíčko nakládám den předem.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Manželovi rošťáci

Manželovi rošťáci

Potřebné ingredience

4 kotlety, 2 vejce, hořčice, sojová omáčka, solamyl

Postup přípravy

Naklepeme 4 kotlety. Dvě vejce rozšleháme, vmícháme do nich lžici plnotučné hořčice, lžíci sojové omáčky a lžičku solamylu. Do tohoto těstíčka vložíme kotlety a necháme je v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Přírodní dušené plátky

Přírodní dušené plátky

Potřebné ingredience

4-6 plátků masa(kýta,plec) 1 velká cibule 1 hovězí bujon sladká paprika pepř,sůl,kmín trocha mouky

Postup přípravy

Maso naklepeme a okořeníme z obou stran,paprikou,solí,pepřem a
poprášíme moukou.
Na rozpáleném oleji postupně osmažíme z obou stran,vyjmeme a dáme stranou.
Cibuli…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC

HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC

Potřebné ingredience

400g vepřové plece, 120g párku, 200g kysaného zelí, 40g slaniny, 40g tuku, 40g kyselé smetany, 35g hladké mouky, 40g cibule, 1 vejce, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce plnotučné hořčice, špetka mletého pepře, 1 lžička mleté papriky, trochu citronu a soli

Postup přípravy

Osmahneme cibulku, přidáme pokrájené osolené a opepřené maso, párek, slaninu, opečeme a přidáme vodu, dusíme, přidáme zelí.Až bude maso téměř měkké, omáčku zahustíme,přidáme vejce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové bratislavské plecko -MOOC DĚKUJI Merylas

Vepřové bratislavské plecko -MOOC DĚKUJI Merylas

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g vepřové plece, sůl, olej, 1 větší cibule, 1 lžíce rajčatového protlaku - 30 g, 40 g hladké mouky, zhruba 2 dl mléka a trochu sladké smetany, citrónová šťáva, 1 vařená malá mrkev a kousek celeru, 1 sterilovaná okurka, 1 lžíce hrášku

Postup přípravy

Postup:

Na oleji osmahneme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolené maso, to taky ze všech stran opečeme, pozor, nespálíme cibuli, přidáme rajčatový protlak,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Balíčky s překvapením

Balíčky s překvapením

Potřebné ingredience

Vepřová obdelníková šunka, krabí tyčinky, tvrdý sýr, mouka, vejce, strouhanka, olej na smažení, párátka

Postup přípravy

Podle receptu se má krabí tyčinka zabalit do plátku tvrdého sýra a to do plátku šunky, obalit jako klasický řízek a v rozehřátém oleji usmažit do zlatova, já jsem tyčinky jemně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový Gyros

Vepřový Gyros

Potřebné ingredience

vepřové plátky(může být i kuřecí je jemnější ) olivový olej koření Gyros sůl pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, posolíme, opepříme. Do misky nalijeme olej, nasypeme koření a plátky naložíme do oleje na dvě hodiny. Pak grilujeme z obou stran.podáváme ze zelen salátkem -)

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
OLOMOUCKÝ MLS

OLOMOUCKÝ MLS

Potřebné ingredience

4 plátky vepřového vyšší - plecko ,4 ks tvarůžků ,4 plátky anglické slaniny ,1 kg oloupaných brambor, 1 pórek ,1 nožička paprikové klobásy,1 lžička mleté papriky, 4 lžíce olivového oleje,koření na maso, sůl, pepř,

Postup přípravy

Plátky vepřového plecka jemně naklepeme, uděláme do každého plátku kapsu, okořeníme - jaké koření kdo má rád, já používám argentinské, i v kapsách, potřeme olivovým olejem a…

Zobrazit více...

Kategorie