Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Tortilly plnené mletým mäsom

Tortilly plnené mletým mäsom

Potřebné ingredience

Tortilly (receptík na ne najdete u mna),mlete mäsko,cibula,cesnak,pretlak alebo kečup,zmes korenín,šampiony,struhany syr OBLOHA: miešaný šalat,cesnakový dresing,sladka čili omačka

Postup přípravy

Najprv si orestujeme na oleji cibulku,pridame cesnak (podla chuti) a šupneme tam aj mäsko.Riadne pomiešame a ked zmení farbu tak ho ochutíme koreninami ,pretlakom a pridame…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
ROLÁDA Z MLETÉHO MASA

ROLÁDA Z MLETÉHO MASA

Potřebné ingredience

MLETÉ MASO MIX-1BALENÍ 3X VEJCE 2X PÁREK KAPIE-STERIL STERIL OKURKA ŠUNKA 4KOLEČKA SŮL,PEPŘ,ČESNEK SUŠENÝ,ČERVENÁ PAPRIKA. VEGETA,LIBEČEK-(NEMUSÍTE.)

Postup přípravy

Mleté maso si ochutíme jako na sekanou ale nedáme cibuli ani mouku.
Namočíme si ruce a vyválíme na podložce plát cca-0,5cm sylný.
Pokladem šunkou ,vejci které si musíme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Tortilly plněné mletým masem

Tortilly plněné mletým masem

Potřebné ingredience

500g mletého masa, grilovací koření (nebo jakékoliv) , majoránka, kmín, zakysaná smetana, zelenina (okurka, rajče, papriky), Kečup dle chuti

Postup přípravy

Maso bez oleje dáme na pánev, za stálého míchání počkáme až pustí štávu,. Poté okořenit všemi bilinkami které máte rádi. Důkladně zamícháme. Vložíme nakrájenou zeleninu a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené plněné papriky s mletým masem

Zapečené plněné papriky s mletým masem

Potřebné ingredience

Mleté maso ,žluté papriky tenkostěné,anglickou slaninu,cibuli,rajčata,olej

Postup přípravy

Připravíme si mleté maso/já kupuji v Rakovnické masně úžasné mleté -je ochucené a mleté najemno/.
Papriky umyjeme ,vykrojíme jadřinec ale ťopku si necháme na zakrytí a naplníme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečená bramborová kaše s mletým a zeleninou

Zapečená bramborová kaše s mletým a zeleninou

Potřebné ingredience

30 dkg mletého masa-směs, 1 cibule,2 str.česneku,sůl,olej,1 mražená zelenina směs: mrkev,hrášek,kukuřice,brambory na kaši,mléko,máslo.

Postup přípravy

Nejdříve si na cibulce a oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli,pak přidáme ml.maso,osolíme a restujeme do zhnědnutí masa,pak přidáme utřený česnek.Než se nám orestuje masíčko…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Arabelčina sekaná od Babici

Arabelčina sekaná od Babici

Potřebné ingredience

500g mletého masa - smíšené, 2 cibule na kostičky, 5stroužků česneku, pepř,3 lžíce naložené červené papriky, 1 rozmočený rohlík, 2 vajíčka, 2 lžíce hořčice, nasekaná hladká petržel - listy, 15 dkg balkánského sýra - nastrouhaný, 8-10 lžic strouhanky , 1/2 cukety na kolečka, troška oleje

Postup přípravy

Nejdříve si na oleji osmažíme na kolečka nakrájenou cuketu z obou stran.Dáme bokem.Na té samé pánvi si osmažíme cibulku a rozetřený česnek do sklovata, odložíme.
V míse si…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Sekaná v babovce:-)

Sekaná v babovce:-)

Potřebné ingredience

mleté maso,vajíčka,slanina,kyselý okurek,majoránka,sůl,pepř,petržel,strouhanka,česnek

Postup přípravy

Vše smícháme jako u klasické sekané,jen rozdělíme na půl,dáme do formy na bábovku,klademe okurek,anglickou slaninu,a vejce jsem udělala vaječinu,a opět nakladu sekanou,a pečeme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
maso na zelí

maso na zelí

Potřebné ingredience

500 g kysaného zelí, 500 g mletého masa, 600 g brambor, sůl, mletý pepř, kmín, majoránka, 250 ml smetany na vaření, olej

Postup přípravy

Na pánvi potřené olejem orestujeme maso do zhnědnutí, osolíme a okořeníme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Pekáček vytřeme olejem a na dno rozložíme okapané zelí (kdo…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené mleté maso s bramborovou kaší

Zapečené mleté maso s bramborovou kaší

Potřebné ingredience

500g mletého masa, čerstvý rozmarýn, sůl, pepř, 2 hrsti mražené kukuřice, 1 hrst mraženého hrášku, ev. hrst vařených fazolí, plechovka krájených rajčat, olivový olej. Na kaši: asi 6 středních brambor, 100 - 150ml mléka, 100g másla, sůl

Postup přípravy

Maso orestujeme na oleji, přidáme snítku rozmarýnu, po chvíli osolíme, opepříme. Po 20min. přidáme hrášek, kukuřici, fazole a vaříme ještě 10min., nakonec rajčata, necháme jen…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
MASOVÉ KULIČKY v pikantní omáčce s těstovinami PAPPARDELLE

MASOVÉ KULIČKY v pikantní omáčce s těstovinami…

Potřebné ingredience

Množství všech surovin pro 4 osoby: Masové kuličky: 400 g mletého masa (napůl vepřové a hovězí) 2 housky, mléko, 2 vejce, 30 g strouhaného parmezánu, 1 menší stroužek česneku, sůl, bazalka. Omáčka: 400 g rajčatové šťávy, 2 stroužky česneku, 1 deci bílého vína, 1 pálivá feferonka, olivový olej, sůl. Těstoviny-široké nudle zvané pappardelle: Buď 250 g sušených těstovin-nudlí, nebo 550 g čerstvých domácích těstovin, (Ingredience na čerstvé pappardelle: 400 g hladké mouky, 4 celé vejce, sůl).

Postup přípravy

Postup-rajčatová pikantní omáčka:
Na oleji dozlatova orestujeme stroužky česneku a pak ho vyndáme. Přilijeme víno, necháme ho vypražit a přidáme rajčatovou šťávu s feferonkou…

Zobrazit více...

Kategorie