Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
BRAMBORY ala LASAGNE

BRAMBORY ala LASAGNE

Potřebné ingredience

Brambory nakrájíme na plátky, do pekáče dáme vrstvu brambor, osolit, opepřit\r\nZ mletého masa připravíme směs ( mleté maso, orestovat na cibuli, přidat loupaná rajčata, pepř, jakékoliv koření, já dávám bazalku, trochu grilovacího a česnek - něco jako boloňská omáčka ), \r\ndát vrstvu na maso a dát péct cca 1 hodinka.\r\nPoslední vrstva je bešamel, nalít na směs a nechat už jen dozlatova. \r\nVýborná mňamka .

Postup přípravy

dodám

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Čevabčiči na Chorvatský způsob

Čevabčiči na Chorvatský způsob

Potřebné ingredience

1 kg Hovězí maso - mleté 1 lžička Černý pepř mletý 3 lžíce Petrželová nať sekaná 1/2 kg Skopové maso mleté 1 lžíce Sůl 1 lžička Česnek

Postup přípravy

Dejte všechny přísady do velkého mísy a hnětete dobře maso a koření dohromady. Dejte chladit na 2 hodiny do ledničky a pak vyjměte a promíchejte dobře znovu.

Zformujte…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
LASAGNĚ (od Báry Nesvadbové)

LASAGNĚ (od Báry Nesvadbové)

Potřebné ingredience

NA BOLOŇSKOU OMÁČKU: 1lžíce olivového oleje, 1 střední cibule, 1 stroužek česneku, 500g mletého masa, 250g oloupaných celých či nakrájených rajčat z plechovky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 4 lžíce červeného vína, 1 lžíce sušené bazalky, sůl, mletý pepř. NA SÝROVOU OMÁČKU: 50g másla, 50g hladké mouky, 600ml mléka, 125g sýra na strouhání, 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku. A PLÁTKY LASANÍ

Postup přípravy

PŘÍPRAVA BOLOŇSKÉ OMÁČKY: Olej, ,jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka. Vmícháme maso, po zhnědnutí masa přidáme rajčata, rajčatový protlak, víno, bazalku…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Vřetena s hermelínovou omáčkou

Vřetena s hermelínovou omáčkou

Potřebné ingredience

300g mletého,olej,sůl,100ml zel.vývaru,2 tavené smetanové sýry,250ml smetany,120g hermelínu,těstoviny

Postup přípravy

Maso osmahněte na oleji,opepřete,osolte,přidejte nakrájené taveňáky a nehte rozpustit.Přilijte vývar,povařte a zalijte smetanou.Hermelín nakrájejte na kousky a přidejte do omáčky…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
ZELENINOVÁ SEKANÁ

ZELENINOVÁ SEKANÁ

Potřebné ingredience

MLETÉ MASO RAJČE-2KS PAPRIKA-1MENŠÍ ČESNEK CIBULE 1 MALÁ CUKETA-NEMUSÍ SE DÁVAT SŮL,PEPŘ,VEJCE,SLADKÁ PAPRIKA,MOUKA

Postup přípravy

MLETÉ MASO VLOŽÍME DO MISKY PŘIDÁME NADROBNO NAKRÁJENÁ RAJČATA,CIBULKU,PAPRIKU ,NASTROUHANOU NA HRUBO MALOU CUKETU.
PŘIDÁME VEJCE ,SUŠENÝ ČESNEK ,ŠPETKU PEPŘE A SLADKÉ PAPRIKY.…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněná sekaná - rychlá, jednoduchá a výborná!

Plněná sekaná - rychlá, jednoduchá a výborná!

Potřebné ingredience

1/2-1kg mletého masa, cibule, česnek, majoránka, sůl, pepř, hl.mouka, strouhanka, 1 syrové vejce, 3 uvařená vejce natvrdo, paprika (zelená, žlutá nebo červená), uvařená mrkev na proužky, alobal

Postup přípravy

Mleté maso dáme do mísy a pořádně promícháváme rukama. Postupně přidáváme ingredience a stále promícháváme.
Nejdříve na drobno nasekanou cibuli (množství podle toho kolik máme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

Potřebné ingredience

* 50 g slaniny, * 300 g mletého masa, * 1 cibule, * 1 mrkev, * 50 g celeru, * 4 stroužky česneku, * 2 lžičky protlaku, * 5 lžic kečupu, * sójová omáčka, * sůl, * pepř, * nové koření, * 2 bobkové listy, * 150 ml vody, * 150 ml bílého vína

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na jemno, slaninu na malé kostičky a osmahneme na rozpáleném tuku. Pak přidáme jemně nastrouhaný celer a mrkev a vše opečeme dozlatova. Přidáme mleté maso a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Krokety s mletým masem

Krokety s mletým masem

Potřebné ingredience

1 bramborové těsto v prášku,250g mletého masa,1 cibule,1 stroužek česneku,sůl,pepř,oregano.

Postup přípravy

Těsto připravíme podle návodu na sáčku.Na pánvi na tuku zpěníme nakrájenou cibulku,přidáme utřený česnek,mleté maso,osolíme,opepříme,přidáme oregano a podusíme.Na závěr můžete…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Holandské řízky

Holandské řízky

Potřebné ingredience

500g mletého bůčku, 200g anglické slaniny,200gstrouhané eidamu,asi200ml.mléka,pepř,sůl.

Postup přípravy

Do mletého masa přídáme na kostičky nakrájenou ang.slaninu,sýr,mléko,sůl,pepř. Tvoříme větší karbenáty,které obalíme v trojobalu a smažíme. DOBROU CHUŤ!!!!

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
plněný paprikový lusk

plněný paprikový lusk

Potřebné ingredience

4ks paprik,30dkg mletého masa-mix,15dkg sýra-cihla,1porek,podravka,vejce,žemle namočená v mléce,3lžíce hladké mouky,vejce,sojová omáčka

Postup přípravy

sýr nakrájíme na kostičky,porek na kolečka a zamícháme s mletým masem,přidáme žemli,ochutíme,vejce a přihustíme hladkou moukou,pečeme na 180-40min

Zobrazit více...

Kategorie