Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU

MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVNÍKOVÉ PLÁTY o rozměru 25 cm a 19 cm
KRÉM: smetanovo mascarponový - celkem na oba dorty 2,2 kg
BÍLKOVO MÁSLOVÝ KRÉM na obmazání celého dortu a na zdobení
ČOKOLÁDOVÁ…

Zobrazit více...
DORTY
nepoťahovaná svadobná

nepoťahovaná svadobná

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Člověče nezlob se

Člověče nezlob se

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
FOCACCIA-tradiční italský chléb

FOCACCIA-tradiční italský chléb

Potřebné ingredience

Suroviny: 200 g hladké mouky, 200 g polohrubé mouky, ½ kávové lžičky soli, 125 ml vlažného mléka, 125 ml vlažné vody, 10 g čerstvých kvasnic, 1 PL krystalového cukru, 50 g olivového oleje.

Postup přípravy

Ve vlažné vodě s mlékem rozmícháme kvasnice, přidáme cukr, olej a polovinu mouky. Nakonec doplníme solí a zbytkem mouky. Vypracujeme těsto, které necháme v pokojové teplotě…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Müsli pečené v troubě

Müsli pečené v troubě

Potřebné ingredience

500 g jemných ovesných vloček, 140 g kokosu, 100 g slunečnicových semínek, 100 g mandlových plátků, 90 g nasekaných lískových oříšků, 100 g nasekaných vlašáků, 1 konzerva Salka, 75 g rozinek, 100 g nasekané čokolády.

Postup přípravy

Na vysoký plech 30x40 cm nasypeme 1 sáček ovesných vloček, přidáme to, co máme doma nebo co máme rádi kromě rozinek a čokolády, vše promícháme se Salkem. Vložíme do předehřáté…

Zobrazit více...
DORTY
Hamburger

Hamburger

Potřebné ingredience

X

Postup přípravy

X

Zobrazit více...
DORTY
Hot Wheels

Hot Wheels

Potřebné ingredience

X

Postup přípravy

X

Zobrazit více...
DORTY
Hokejový

Hokejový

Potřebné ingredience

X

Postup přípravy

X

Zobrazit více...
DORTY
Doba ledová

Doba ledová

Potřebné ingredience

X

Postup přípravy

X

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Krůtí na víně

Krůtí na víně

Potřebné ingredience

600 g krůtího masa, 200 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer - v poměru, jak to máte rádi), 80 g cibule,, 250 ml červeného vína, 50 g uzené slaniny, sůl, 2 bobkové listy, provensálské koření, olej na orestování masa, na zahuštění 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu +100 ml vody

Postup přípravy

Připravit suroviny:
- zeleninu pokrájet na tenké nudličky
- cibuli pokrájet na hrubší kousky (čtvrtměsíčky)
- maso nakrájet na větší kousky (cca 50 - 70 gramů)
-…

Zobrazit více...

Kategorie