MEDOVNÍK PRO JUBILANTA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY - průměr 26, 20 a 15 cm
SIRUP na prokapání plátů: uvařená rozpustná káva s rumem + lžíce karamelového Salka
KRÉM č. 1: máslovo karamelový s přidáním uvařeného…
DORTÍK AMONG US
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: 1. žlutý - citronový, 2. modrý - ořechový, 3. zelený - pistáciový
KRÉMY: čokoládový + smetanovo-mascarponový
SIRUP na korpusy: citronový + meruňková marmeláda na…
LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkový s čokoládovými lupínky + kakaový
KRÉM: čokoládový
NÁPLŇ: jahodové pyré
KRÉM NA OBMAZ: bílkovo - máslový
FONDÁN: bílý + modrý (domácí výroba)
HARRY POTTER
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo - čokoládový
KRÉM: mascarponovo - smetanový + jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání korpusů: jahodová šťáva
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU:…
M I M O Ň
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY oba dva: vanilkové
KRÉM: mascarponovo-smetanový
JAHODOVÉ PYRÉ
KRÉM vanilkovo máslový: na mantinely
KRÉM BÍLKOVO-MÁSLOVÝ: na potření celého dortu před…
VČELKA PRO DĚDEČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY OBA: vanilkové s vanilkovou pastou
KRÉM na naplnění: smetanovo - mascarponový + jahodové pyré
SIRUP na prokapání korpusů: citronový s kapkou jahodové esence
KRÉM…
AUTÍČKOVÝ PRO PAVLÍČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ČOKOLÁDOVÝ
KRÉM: mascarponovo-smetanový s jahodovým aróma
OVOCNÁ NÁPLŇ: jahodovo želatinové pyré
KRÉM POD FONDÁN: bílkovo-máslový
FONDÁN: domácí výroba,…
MINNIE PRO SOFINKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva kakaové
KRÉM do obou dortů: smetanovo - mascarponový + višně
SIRUP na prokapání korpusů: višňová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání nerovností u…
KNIHA PRO NIKOL
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo - mascarponový + ananas
SIRUP na prokapání korpusů: ananasová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zarovnání dortu - čokoláda +…
DORT KNIHA K JUBILEU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zahlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení hotového dortu + trocha…