Zobrazit přihlášovací formulář
POMALÝ HRNEC
x

x

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
S orchidejemi

S orchidejemi

Potřebné ingredience

Korpus čokoládový s červenou řepou a ořechový , slepovaný malinovým džemem a pařížským krémem.

Postup přípravy

Potřený nastavovaným máslovým krémem, nahoře potahová hmota s živými orchidejemi.

Zobrazit více...
DORTY
nepoťahovaná k 80-tke

nepoťahovaná k 80-tke

Potřebné ingredience

čokoládovo-orechová a citrónová plnka

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DOMÁCÍ MEDICÍNA
Sirup ze smrkových výhonků na kašel a imunitu bez vaření

Sirup ze smrkových výhonků na kašel a imunitu bez…

Potřebné ingredience

Mladé výhonky ze smrčků sbírané během dubna-května, láhev, třtinový cukr, Bio citrón

Postup přípravy

Mladé výhonky ze smrčků (světle zelené) sbíráme během dubna-května ne v době měsíce v úplňku, abychom nepoškodili trvale strom a neotrháváme jen z jednoho stromu, ale sem tam z…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
CELOZRNNÉ ŠPALDOVÉ LINECKÉ CUKROVÍ NA VÁNOCE NEBO K ČAJI ČI KÁVĚ

CELOZRNNÉ ŠPALDOVÉ LINECKÉ CUKROVÍ NA VÁNOCE NEBO K…

Potřebné ingredience

40dkg ŠPALDOVÉ CELOZRN.MOUKY (kupujeme v DM drogerii),rn25dkg MÁSLA,rn10dkg TŘTINOVÉHO CUKRU (umletého na moučku),rn2 ŽLOUTKY,rn50g MANDLÍ (umletých),rntrochu nastrouhaného čerstvého ZÁZVORU,rnstrouhanou kůru z 1 bio CITRÓNU,rnVANILKOVÝ TŘTIN.CUKR z Vanilky Burbon (kupujeme v DM),rnDŽEM na slepení,rn(může být moučkový cukr na posyp).

Postup přípravy

Ze všech přísad vypracujte hladké těsto a nechte uležet v mikrotenu v lednici.rnPoté těsto vyválejte přes mikroten na cca 3mm plát, vykrájejte z něj vykrajovátky kolečka (nebo…

Zobrazit více...
DORTY
S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI

S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVO - CITRONOVÉ KORPUSY,
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán…

Zobrazit více...
DORTY
Kocour Mikeš

Kocour Mikeš

Potřebné ingredience

Světlý korpus 23cm, mascarpone, maliny, 3,7kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
red velvet a vločky

red velvet a vločky

Potřebné ingredience

Ryhlovka red velvet mascarpone jahody

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Mašinka Tomáš v krajině a ovečky

Mašinka Tomáš v krajině a ovečky

Potřebné ingredience

Red velvet 23cm, mascarpone, maliny, váha 4kg, mašinka perník

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Půlitr Plzeň

Půlitr Plzeň

Potřebné ingredience

Mramor korpus, čokoládový krém, višně v gelu, jedlý papír, váha 5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...

Kategorie