(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Kančí guláš - můj první zvěřinový a výborný!:)
Potřebné ingredience
500g kančího masa, 4 cibule, kousek slaniny, mletá paprika sladká, pálivá, sůl, pepř, majoránka, drcený kmín, vývar, hl. mouka, trochu červeného vína, olej (sádlo)
Postup přípravy
Maso, cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky. Na oleji smažíme cibuli, přidáme nakrájenou slaninu. Cibulku osmažíme do hněda (až trochu spálíme), přidáme maso, krátce osmahneme, zatáhne se a pustí šťávičku, přidáme sůl, pepř, kmín, zamícháme a přidáme papriku, podlijeme trochu vínem, po té podlijeme vývarem a necháme dusit. Podle potřeby podléváme. Nechám dusit 2h ať je masíčko měkké. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Dochutíme majoránkou a krátce povaříme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PeRoŠi
(upraveno)
15. 6. 2014, 13:09
Uvařeno a snězeno Byl výborný až tak, že byly i talíře vyleštěny do čista teď ještě a odpočívat
Macinkag
(upraveno)
15. 8. 2014, 14:48
@PeRoŠi
Tak tak bez by to ani nešlo! Jsem ráda, že se povedl a chutnal
Macinkag
(upraveno)
21. 7. 2014, 16:45
@PeRoŠi
Pívečko ke gulášku musí být! Jsem ráda, že se povedl
Andulajda
(upraveno)
31. 3. 2013, 13:51
Dnes jsem ho udělala k obědu a dopadl výborně všem moc chutnal. Jen jsem přidala jalovec a ke konci trochu česneku. Ale recept už mám uložený
Macinkag
(upraveno)
6. 7. 2013, 20:46
@Andulajda
Natálka 08
(upraveno)
22. 5. 2012, 20:08
Už je na plotně , uvidíme
Macinkag
(upraveno)
15. 6. 2012, 20:15
@Natálka 08
doufám, že dobře dopadl!