(recept
si oblíbilo 140 návštěvníků)
Řezy Piña colada

Potřebné ingredience
TĚSTO : 1 střední plechovka ananasu ( rozmixovaná i se šťávou) 1 hrnek cukru 1,5 hrnku polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 2 lžičky jedlé sody 2 vejce. Všechno smíchat v těsto a péct 20 - 25 minut KRÉM : 1 smetana ke šlehání 1 zakysaná smetana 1/2 hrnku strouhaného kokosu cukr dle chuti lžíce kokosového likéru ( nemusí být). Smetanu ušlehat a zamíchat společně se zakysanou smetanou a kokosem.
Postup přípravy
Horní vrstva - želatina :
1 plechovka ananasu - ananas rozložit na upečený a krémem namazaný korpus
šťávu zředit s vodou na množství 1/2 litru, osladit dle chuti + 1 sáček vanilkového pudingu
uvařit jako puding a opatrně rozprostřít na koláč. Dobrou chuť
1 plechovka ananasu - ananas rozložit na upečený a krémem namazaný korpus
šťávu zředit s vodou na množství 1/2 litru, osladit dle chuti + 1 sáček vanilkového pudingu
uvařit jako puding a opatrně rozprostřít na koláč. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Nadys
(upraveno)
8. 9. 2016, 11:31


nahlásit
srneckova
(upraveno)
18. 7. 2016, 14:41





nahlásit
lenule11111
(upraveno)
17. 7. 2016, 23:32
Tak to bych si dala, klidně i o půlnoci

nahlásit

horackm
(upraveno)
17. 7. 2016, 20:21
vypadá to dobře, vyzkouším

nahlásit
PetraRol
(upraveno)
17. 7. 2016, 19:18




nahlásit
tafíci
(upraveno)
17. 7. 2016, 15:34
Vypadá lákavě, určitě brzo vyzkouším.
nahlásit

dominikamatyas
(upraveno)
31. 8. 2013, 13:41
Jsou výborné



nahlásit

aweii
(upraveno)
8. 7. 2013, 6:35
jsou vynikajíícíí moc děkuji za recept, všichni měli boule za ušima




nahlásit

Raguella
(upraveno)
3. 7. 2013, 12:24
Tak jsem dnes také upekla řezy podle Vašeho receptíku a až rodinka odpoledne dorazí,tak si určitě pošmáknou.
Děkuji moc za bezva receptík a hezké prázdniny.







nahlásit

smajlík1
(upraveno)
3. 7. 2013, 12:29
@Raguella
Díky moc
také přeji krásné léto plné
a pohody






nahlásit
denca069
(upraveno)
30. 6. 2013, 14:32
je to moc dobre .dekuji za recept

nahlásit
Gábi.Ch.
(upraveno)
28. 6. 2013, 10:22
upekla jsem teď korpus na horkovzduch na 160-170, naskočilo, ale je lehce zlatě hnědé. S horkovzduchem ještě nemám zkušenost. Vy máte upečený korpus žlutý jako piškot nebo to má být trochu tmavší?
nahlásit

smajlík1
(upraveno)
28. 6. 2013, 13:40
@Gábi.Ch.
Jak kdy někdy je žlutý a někdy zase více upečený, ale na chuti to neubírá



nahlásit

tulipanka
(upraveno)
18. 6. 2013, 16:42



nahlásit
verkou
(upraveno)
18. 6. 2013, 14:23
Výborné řezy
s manželem jsme snědli celý plech


nahlásit

smajlík1
(upraveno)
18. 6. 2013, 16:14
@verkou
Díky moc
mějte se hezky



nahlásit

BLANKA
(upraveno)
15. 6. 2013, 21:17



nahlásit

nigina
(upraveno)
14. 6. 2013, 12:40









nahlásit

jaja.m
(upraveno)
8. 6. 2013, 20:37
Díky za recept, dnes upečeno, snězeno a návštěvám zvaným i nezvaným rozdán recept - celkem 4x

nahlásit

smajlík1
(upraveno)
9. 6. 2013, 9:58
@jaja.m
Díky moc
jsem moc ráda
Mějte se hezky






nahlásit

Bakulča
(upraveno)
8. 6. 2013, 15:37
už je v troubě...
jen jsem neměla zakysanku, tak jsem šoupla tvaroh ve vaničcea taky dobrý krém...

nahlásit

Hanulka2
(upraveno)
6. 6. 2013, 23:57




nahlásit
laskonka333
(upraveno)
6. 6. 2013, 23:45

nahlásit

janelačka
(upraveno)
6. 6. 2013, 20:42

nahlásit