(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
Čokoládový cheesecake nepečený
Potřebné ingredience
Korpus: Bebe sušenky tmavé, 100g másla.
Náplň: 1 mascarpone, 1 šlehačka, 1 tvaroh, 200g hořké čokolády
Postup přípravy
Do rozemletých nebo válečkem jemně rozválených sušenek přidáme rozpuštěné máslo a vypracujeme těsto, které se nebude ani lepit a ani drolit. Namačkáme do formy vyložené potrav. folií a dáme do lednice.
Mezitím si připravíme náplň: čokoládu rozpusíme ve vodní lázni a vlažnou jí přidáme do mísy ke všemu ostatnímu. Vyšleháme na hladký krém, který naneseme na korpus. Necháme v lednici ztuhnout. Zdobíme dle fantazie (čoko hoblinkami, šlehačkou, mandlemi nebo jako já čoko bombonem).
Cheesecake je výborný a rychle připravený. Pro ty, kdo nemusí čokoládové dobroty, do mého alba vložím recepty na další druhy cheesecake - klasický, s ovocem a dvoubarevný.
Mezitím si připravíme náplň: čokoládu rozpusíme ve vodní lázni a vlažnou jí přidáme do mísy ke všemu ostatnímu. Vyšleháme na hladký krém, který naneseme na korpus. Necháme v lednici ztuhnout. Zdobíme dle fantazie (čoko hoblinkami, šlehačkou, mandlemi nebo jako já čoko bombonem).
Cheesecake je výborný a rychle připravený. Pro ty, kdo nemusí čokoládové dobroty, do mého alba vložím recepty na další druhy cheesecake - klasický, s ovocem a dvoubarevný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé