Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 115 návštěvníků)

VYNIKAJÍCÍ DOMÁCÍ JABLKOVÁ PŘESNÍDÁVKA S PUDINKEM

0.0
VYNIKAJÍCÍ DOMÁCÍ JABLKOVÁ PŘESNÍDÁVKA S PUDINKEM

Potřebné ingredience

2 1/2 KG JABLEK OLOUPEME,1 L VODY,2 VAN.PUDINKY,1/4 KG CUKRU

Postup přípravy

ROZVAŘÍME JABLKA S CUKREM A ROZMIXUJEME.
PŘIPRAVÍME SI NÁLEV-
-2 VANILKOVÉ PUDINKY 1LITR VODY--NALIJEME NEUVAŘENÉ !! DO ROZMIXOVANÉ SMĚSI.
UVEDEME DO VARU,DOBŘE UMÍCHÁME,AŽ VZNIKNE TUHNOUCÍ HMOTA.
PLNÍME DO SKLENIC.STERILIZUJEME JEN ABY NÁM CHYTLA VÍČKA.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ilonecka 18. 9. 2014, 10:06
(Y)zkusím to (Y)
nikibureska 11. 9. 2014, 18:35
Tak přesnídávka je na světě! Jablíčka jsem si nasbírala opadaná.. Je výborná, má krásnou barvu, skvělou konzistenci a ještě lepší chuť. Naše malá si pochutná (Y) Syn má raději čerstvá jablka, ale nevadí, aspoň vydrží celou zimu, zítra udělám znovu (Y) (F)
Lucie73 17. 11. 2012, 19:29
Dneska jsme ji zkusili a opravdu nemá chybu. Nemá to chybu. (Y) (Y) (clamp) (clamp)
jkl3 16. 11. 2012, 22:35
Dobrý den chtěla bych se zeptat zavařovala jsem jablíčka a super, potom jablko banán a postupně jak otevírám sklenku po sklence, tak mám přesnídávky plesnivé, nevíte co stím? První várka se mi povedla nic takového nebylo a s tím banánem.a byly víčka dobře zavřené a vše umyté.
Fronicka 21. 10. 2013, 11:29
@jkl3 Taky se mi to stalo, dělala jsem hruškovou a z 15 sklenic byly asi tři plesnivé, nechápu to, vše jsem dobře umyla, víčka vyvařila....Dnes dělám z jablek, tak uvidím, kolik jich tentokrát zplesniví :-S
simča84 14. 10. 2012, 20:04
jdu do tohoto receptíku s hruškama. Už se mě sbíhají sliny. dětem jsem to říkala a už se nemohou dočkat. Jana (Y)
novotnakatule 8. 10. 2012, 9:44
Dobrý den, chtěla bych se zeptat v jakém množství vody ovoce rozváříte a jestli ho pak mixujete i s tou vodou, ve které se vařilo? Děkujiii. Katka
vlnarova 20. 8. 2012, 14:38
Dobrý den, mohu se prosím zeptat - "Sterilujeme" znamená 20 minut vařit nebo naplníte ještě teplé a obrátíte dnem nahoru? moc Vám děkuji. PEta (Y) (clamp) *-)
rea.sip 3. 9. 2012, 2:44
@vlnarova Dobrý de....samozřejmě že to znamená zavařit...stačí i při těch 85-100 stupních tak na patnáct až dvacet minut hodit do trouby - do pekáčku nalít vodu a vložit do něj sklínky víčkem dolů...a po vypnutí můžete nechat do rána a až poté vyndat :-)
Monikaj78 15. 7. 2012, 10:44
:-p
Ivka k 18. 9. 2010, 9:39
Kamčo, jak dlouho asi vydrží zavařené přesnídávky než se musí sníst? Vydrží třeba i půl roku? :-$ *-)
kamka25 26. 11. 2009, 12:18
Ivet,není zač.Jsem ráda,že se povedla i bez vážení. ;-) ;-) Kamila
Hester 26. 10. 2009, 16:53
Vařila jsem přesnídávku z hrušek,nic jsem nevážila,jen tak odhadem a dopadlo to perfektně. Je moc dobrá,příště uvařím z jablek. Díky za recept (hello) (hello) (hello)
hrabalek 27. 10. 2009, 18:02
@Hester dobrý večer chci vás poprosit o recept na hruškovou přesnídávku i kompot jestli máte děkuji hrabalová
kamka25 14. 10. 2009, 9:32
Holky,moc děkuji za chválu.Jsem ráda,že přesnídávka chutnááá. (L) Kamila
zdenka54 13. 9. 2009, 15:13
Zkusila jsem polovinu jablek a polovinu mražených malin,vody jen půl litru,maliny dost pustily,pudink vanilkový a malinový,jinak stejně. A vždycky když zblajznu skleničku,nezbyde mi, než opakovat : vynikající,vynikající.........
macekzn 13. 9. 2009, 11:17
Dobrý den Kamčo,tak jsem přesnídávku včera udělala,je výborná.. (clamp).....Sice nevím proč,ale prcek ji vůbec nechce :'(.Nechce totiž vůbec žádné ovoce.No,snad se umoudří.Jinak skvělí recept,moooooooc dobrý.Mějte se Martina
JIta2 6. 9. 2009, 8:48
Taky ji dělám, je výborná, ale ještě lepší je hrušková (Y) (hello)
Snezenkakyticka 4. 9. 2009, 10:02
výborná přesnídávka, dělávala jí moje teta někdy před cca 10 lety...je k (zajic)
disney (upraveno) 29. 4. 2009, 11:07
dobrý den Kami, váš recept je vynikající (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-)..
Luníček 31. 3. 2009, 13:24
prosím - chci vyzkoušet,ale nemám zavařovací hrnec? *-). jak mám sterilizovat, šlo by jen v troube na pekáči s vodou?Vím že také dělá něco v mičce ale nikdy jsme to nezkoušela. Máte někdo nějakou zkušenost? (L)
lenavackova 27. 2. 2009, 15:54
Je vynikající,ten samý recept mám od kamarádky,od loňska ji dělám,takže můžu potvrdit, jo a mrňouskovi jsem ji dávala od 6 měsíců. (clamp)
kamka25 10. 11. 2008, 14:51
Zdeni H.,JÁ BYCH KLIDNĚ POUŽILA MRAŽENÉ JAHODY. (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie