(recept
si oblíbilo 324 návštěvníků)
ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU
Potřebné ingredience
500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks
Postup přípravy
Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýru, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé. Můj táta si myslel, že je to kuřecí maso:-))).
rybku zalejeme v zapékací míse a
zapečeme do zlatova...
...a pak baštíme, je to vážně mňamka...dobrou chuť:-))).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ochi
(upraveno)
26. 1. 2009, 12:02
Haničko OBR mňamka!!!!!!!!!! moc jsme si s holkama pochutnali děkujeme za super skvělý recept miluji rychlé a dobré recepty mezi které ode dneška patří i ten Váš Lucie a holkíííí
hanulesla
(upraveno)
29. 1. 2009, 16:04
@ochi
Lucinko jsem ráda, že Vám šmakovalo . Rychlé a dobré recepty mám taky mooooc ráda
kubrtka
(upraveno)
16. 1. 2009, 19:26
Super ,právě jsem s dětma dojedla Další super receptík z MMB. Děkuji
hanulesla
(upraveno)
22. 1. 2009, 17:59
@kubrtka
...a já mám radost , že Vám šmakovalo
petulilinda
(upraveno)
15. 1. 2009, 7:45
Ahojky Hani tak jsem vyzkoušela váš recept a musím říct super nemá to chybu nezbylo nic a ještě jsme měli málo.....
hanulesla
(upraveno)
15. 1. 2009, 21:04
@petulilinda
Petruško tak příště musíte nakoupit více rybičky
allfice
(upraveno)
13. 1. 2009, 15:27
Dnes jsem vyzkoušela na oběd, jelikož nemáme ještě troubu, zapekla jsem vy pánvi, sice to nemělo tak krásnou barvu, jako na Vašem obrázku, ale chuť byla vynikající.
hanulesla
(upraveno)
15. 1. 2009, 21:02
@allfice
Andělko vidíte, jak jste si skvěle poradila , nevadí , když byla barva jiná, hlavně, že vám šmakovalo
jezinkalenka
(upraveno)
5. 1. 2009, 18:13
tak Hani,dneska jsem také rodinku uchvátila tímto receptem. Bylo to vážně skvělé. Mňamka,díky
hanulesla
(upraveno)
11. 1. 2009, 22:02
@jezinkalenka
Leninko paráda, mám radost
janapospisil
(upraveno)
2. 1. 2009, 12:12
Haničko musím tě pochválit, to nemá chybu, kdyby mi to nebylo trapný, tak jsem to snědla všechno To se ani nechce věřit, že je to rybka
hanulesla
(upraveno)
11. 1. 2009, 22:00
@janapospisil
Jani ahoj , tak sme na tom asi stejně , též sem to málem celé zblajzla a chloupkovi skoro nenechala . Jinak mám radost , že vám chutnalo
Hanulka17
(upraveno)
31. 12. 2008, 12:22
Je to výborné, já ještě dávám na dno nakolečka cibuli mňam , vyzkoušejte.
hanulesla
(upraveno)
11. 1. 2009, 21:54
@Hanulka17
Hanulko super , díky za tip, určitě vyzkouším i s cibulkou
Andrea Kubcová
(upraveno)
18. 11. 2008, 13:03
Dobry den Hani, dnes jsme delali tuto mnamku poprve . Je to opravdu velikanska mnamka , prave jsme to dojedli a jsme krasne napapani - OPRAVDU MOOOC VYBORNEJ RECEPTIK, uz ho mam ulozenej, u nas je pangas oblibena ryba
hanulesla
(upraveno)
11. 1. 2009, 21:53
@Andrea Kubcová
Andrejko mám velkou radost , že Vám chutnalo. U nás je taktéž pangas oblíbená rybka
mhumhu
(upraveno)
4. 11. 2008, 20:46
Hanči,... ..to se pozná ženuška rybářa , zítra pa
hanulesla
(upraveno)
5. 11. 2008, 19:42
@mhumhu
Jarči jasan!!! ale Radim neloví Pangase
kurel
(upraveno)
4. 11. 2008, 13:02
super receptík. Výborné.
hanulesla
(upraveno)
5. 11. 2008, 19:41
@kurel
Bohumilko moc Vám děkuji , je vážně skvělý...
Kulíšek 15
(upraveno)
4. 11. 2008, 12:31
Dnes jsem kupila mraženého Pangase,mám jen otázku má to kosti? Děkuji
hanulesla
(upraveno)
5. 11. 2008, 19:40
@Kulíšek 15
Haninko jak už tady odpověděla Lenka, tak Pagnasius kosti nemá , je tedy vhodný i pro dětičky, vážně chutná jako kuřecí masko...
Zrušený účet
(upraveno)
4. 11. 2008, 12:32
@Kulíšek 15
Hani nemá
AmriL
(upraveno)
3. 11. 2008, 19:00
Vypadá to krásně. Dnes to zkusíme k večeři. Jen se zeptám: když mám rybu mraženou - mám počkat až rozmrzne? Děkuju
hanulesla
(upraveno)
5. 11. 2008, 19:39
@AmriL
Evičko asi Vám pozdě odepisuju, že ano, nezlobte se . Ale rybku nerozmrazujte!!!
ZuzanaKl
(upraveno)
28. 10. 2008, 22:35
Hani, tohle máme taky moooooc rádi - jak píšete... přesně jak kuřecí
hanulesla
(upraveno)
29. 10. 2008, 0:04
@ZuzanaKl
Zuzi my to můžem taky , mějte se
Tobes
(upraveno)
27. 10. 2008, 9:51
Tak jednoduché a tak vynikající. Super receptík
hanulesla
(upraveno)
28. 10. 2008, 9:34
@Tobes
Ahojte Klárko, je to vážně jednoduché a vynikající a navíc velmi rychlé a takové receptíky já mám nejradši . Díky
kakunka
(upraveno)
24. 10. 2008, 22:09
Je opravdu vynikající, dnes jsem dělala k večeři s brkaší. Starší syn nerad sýr, tak jsem mu těstíčko sundala, to jde lehce, my ostatní jsme si pochutnali. Měli jsme čerstvého pangasia z Alberta. Takže - mockrát děkujeme
hanulesla
(upraveno)
27. 10. 2008, 9:46
@kakunka
Ahojte Klárko, jsem moc ráda, že Vám chutnalo
Filďas
(upraveno)
22. 10. 2008, 21:11
To vypadá EXTRA dobře .Hned zítra to vyzkouším
hanulesla
(upraveno)
23. 10. 2008, 21:23
@Filďas
Ahojte Moničko, díky , určitě vyzkoušejte a pak dejte vědět, jak Vám chutnalo