Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Vepřová játra v srnčím hřbetu

0.0
Vepřová játra v srnčím hřbetu

Potřebné ingredience

500g vepřových jater,1 smetana ke šlehání,3 vejce,sůl,sádlo na vymazání formy

Postup přípravy

Játra odblaníme a umeleme.Smícháme s vejci a šlehačkou-osolíme.Formu na srnčí hřbet vymažeme sádlem -nalijeme směs a pečeme na 160°C asi 45 min.PZ podávat můžeme s chlebem ale i s bramborovou kaší/ vhodné i pro děti/.

připravená směs k pečení

upečeno a můžeme podávat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Renčazhor 23. 11. 2017, 20:41
Děkuji za tip, neznala jsem, vyzkoušela a (Y) Moje zkušenost - hřbet je skutečně tak na směs z 500 g jater, já měla ca 700 g jater, vešlo se to sice do hřbetu, ale tekutina, než ztuhla, šla vrchem, takže jsem si zaprasila troubu, já trouba ,-) Pekla jsem o něco déle. Hřbet jsem nevymazávala, nýbrž vyložila plátky slaniny. Dopořučuji, chuťově a po vyklopení i na pohled. S bramborami a ledovým salátem prima oběd, novinka. (F)
Nadys 21. 11. 2017, 14:35
(F)
nekup to 25. 11. 2015, 20:11
jako tohle vypadá velmi jedle, o víkendu vyzkouším, tedy jestli se k tomu dostanu (F)
laskonka333 17. 5. 2013, 13:03
(skolak)
trojcata 17. 5. 2013, 12:44
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)tak to je luxus,ještě chci vyzkoušet nastrouhaný sýr tam přidat (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
xvendik 6. 5. 2012, 23:04
určitě vyzkouším.Je to něco jiného. (L)
chalupnicka 10. 5. 2012, 11:28
@xvendik Zkuste Vendulko-je to trochu zase změna :-)
lejdyKejt 4. 7. 2011, 10:00
Minule velký úspěch (Y) (Y) (Y) Dnes si (X) vyžádala opět ,-)
Jonáš7 23. 9. 2010, 22:33
(Y) :-)
Petik 74 23. 9. 2010, 21:24
Mám plnou promiňte,ale hubu slin ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)!!!!! Zítra to vyzkouším!!!!!!!
chalupnicka 24. 9. 2010, 8:02
@Petik 74 Zkuste-je to opravdu dobré a dá se to jíst teplé s br.kaší i studené z chlebíkem a třeba kys.okurkou. (hello)
jjjjezura 23. 9. 2010, 21:06
(Y) (Y) (Y)mnam

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie