(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Falešný španělský ptáček
Potřebné ingredience
300-350g vepř.masa,2 natvrdo uvařená vejce,1 velká okurka,kousek kabanosu,nebo párku2 nožky,1 velká cibule,2 polevkové lžíce pl.hořčice,3 pol.lžíce hl.mouky,olej,sůl,pepř,1-1,5l horké vody
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky a lehce opepříme.Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme maso,lehce zaprášíme sl.paprikou a osmahneme.Přidáme pl.hořčici,sůl dle chuti,promícháme a přilijeme 1-1,5l horké vody z konvice,vaříme za občasného míchání dokud není maso měkké,pak dáme pokrájená vejce,okurek a párek a ještě povaříme 10-15 minut.Zahustíme trocha mléka+hl.mouka,nechte ještě chvíli povařit.Příloha rýže.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chvojcata
(upraveno)
4. 4. 2010, 14:07
Super dobrůtka!!! Dobrý nápad pro ty, kteří nemají čas balit ptáčky.
saidack
(upraveno)
25. 1. 2010, 16:54
Jsem ráda že chutnalo.Mějte se.Katka
Mify
(upraveno)
21. 10. 2009, 18:17
Výbornej..chutnal celé rodině!!!
katkasir
(upraveno)
17. 10. 2009, 21:03
MY ho máme raději s knedlíkem, s rýží to není ono.