Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Falešný španělský ptáček

0.0
Falešný španělský ptáček

Potřebné ingredience

300-350g vepř.masa,2 natvrdo uvařená vejce,1 velká okurka,kousek kabanosu,nebo párku2 nožky,1 velká cibule,2 polevkové lžíce pl.hořčice,3 pol.lžíce hl.mouky,olej,sůl,pepř,1-1,5l horké vody

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky a lehce opepříme.Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme maso,lehce zaprášíme sl.paprikou a osmahneme.Přidáme pl.hořčici,sůl dle chuti,promícháme a přilijeme 1-1,5l horké vody z konvice,vaříme za občasného míchání dokud není maso měkké,pak dáme pokrájená vejce,okurek a párek a ještě povaříme 10-15 minut.Zahustíme trocha mléka+hl.mouka,nechte ještě chvíli povařit.Příloha rýže.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chvojcata 4. 4. 2010, 14:07
Super dobrůtka!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Dobrý nápad pro ty, kteří nemají čas balit ptáčky. (Y) (Y) (Y)
saidack 25. 1. 2010, 16:54
Jsem ráda že chutnalo.Mějte se.Katka
Mify 21. 10. 2009, 18:17
Výbornej..chutnal celé rodině!!! (Y) (jidlo) (mamca)
katkasir 17. 10. 2009, 21:03
MY ho máme raději s knedlíkem, s rýží to není ono. :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie