Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 140 návštěvníků)

Řezy Piña colada

0.0
Řezy Piña colada

Potřebné ingredience

TĚSTO : 1 střední plechovka ananasu ( rozmixovaná i se šťávou) 1 hrnek cukru 1,5 hrnku polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 2 lžičky jedlé sody 2 vejce. Všechno smíchat v těsto a péct 20 - 25 minut KRÉM : 1 smetana ke šlehání 1 zakysaná smetana 1/2 hrnku strouhaného kokosu cukr dle chuti lžíce kokosového likéru ( nemusí být). Smetanu ušlehat a zamíchat společně se zakysanou smetanou a kokosem.

Postup přípravy

Horní vrstva - želatina :
1 plechovka ananasu - ananas rozložit na upečený a krémem namazaný korpus
šťávu zředit s vodou na množství 1/2 litru, osladit dle chuti + 1 sáček vanilkového pudingu
uvařit jako puding a opatrně rozprostřít na koláč. Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

xlmakrela 6. 6. 2013, 19:40
(Y) (Y) (Y) (Y) och to vypadá děsně žravě ,-) ,-) ,-) asi to o víkendu prubnu (L) (L) (L) (L) jen jem z toho vašeho receptu turošku zmatená, do těsta patří jedna plechovka a na korpus další?
smajlík1 6. 6. 2013, 20:28
@xlmakrela Ano jsou potřeba dvě plechovky ananasu i do těsta patří ananas asi tak polovinu z plechovky rozmixujeme se šťávou a další část ananasu poklademe na krém který je namazaný na upečeném korpusu. Zalijeme připravenou a uvařenou šťávou s pudinkem. Přeji vám ať se dílo zdaří. Mějte se hezky (hello) Stáňa
xlmakrela 8. 6. 2013, 11:29
@smajlík1 (L) (L) (L) (L) Výborný, jen jsem trošku upravila krém a je to balada |:o) |:o) |:o) pekla jsem ho k našemu 14letému soužití s mým drahým (F) (F) (F) (F) ten si taky určitě (zajic) (zajic) (zajic) až se vrátí večer ze zápasu (L) (L) (L) (L) (L)
estepanova 6. 6. 2013, 19:11
Stáni, prosím, na jak velkém plechu to pečete, a zda krém se šlehá, nebo jen zamíchá. Díky, Eva
smajlík1 6. 6. 2013, 20:17
@estepanova Dobrý večer Evi, je lepší hlubší plech -klasický plech . Smetana se ušlehá a zamíchá společně se zakysanou smetanou. Přeji ať se dílo podaří, mějte se hezky. (hello) Stáňa
xlmakrela (upraveno) 8. 6. 2013, 9:25
@smajlík1 *-) *-) *-) *-) mi ten recept byl nějaký povědomý, zádálo se mi že jsem to už někde jedla a taky že jo, ale vy ho máte ještě vylepšený tou polevou,(já ji dělám na kivi řezy, ty zase nají s tímto moučníkem společnou polevu a ten krém akorát bez kokosu) jinak by to byl orgasmus ,-) ,-) ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie