Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 161 návštěvníků)

Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)

0.0
Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)

Potřebné ingredience

vepřové maso - plátky, 250ml šlehačky, 1 velký panák rumu, 1 lžíce sojové omáčky, 1-2 hermelíny, mouka, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, okořeníme, obalíme v mouce a rychle orestujeme. Pak dáme do pekáče, zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sojovou omáčku a velkého panáku rumu. Navrch posypeme hermelínem. Zvolna zapékáme asi hodinu. Příloha brambory na jakýkoliv způsob

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie