(recept
si oblíbilo 72 návštěvníků)
Pečená drůbeží játra jako smažená
Potřebné ingredience
Kuřecí játra 500 g, grilovací koření, strouhanka, olej
Postup přípravy
Játra omyjeme a pořádně posypeme grilovacím kořením. Pak každý kousek obalíme ve strouhance a naskládáme vedle sebe na plech,nejlépe nepřilnavý nebo teflonový.... Pocákáme játra trochu olejem, aby stekl na dno,. Zakryjeme alobalem, dáme do vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme 10-15 min. Pak odkryjeme a dopékáme dalších 10 minut....Můžeme i jedenkrát otočit.....Příloha-bramborová kaše,červená řepa........
Játra jsou křupavá a šťavnatá-nevysušená,mnohem lepší než klasicky smažená.....a je to méně práce...
Recept není původem můj,ale často ho používám.....
Drůbeží játra se mohou před vařením solit,neztvrdnou :-))))
Játra jsou křupavá a šťavnatá-nevysušená,mnohem lepší než klasicky smažená.....a je to méně práce...
Recept není původem můj,ale často ho používám.....
Drůbeží játra se mohou před vařením solit,neztvrdnou :-))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
belezza
(upraveno)
16. 3. 2010, 17:15
MOC DEKUJIIIIIII,jsem rada,ze vsem chutnalo
elula
(upraveno)
1. 3. 2010, 11:24
U manžela jsem s tím měla úspěch, děkuji za fajn recept!!!!!!
monka1
(upraveno)
10. 2. 2010, 10:16
Rychlé a moc dobré. Právě jsem dodělala, a už ochutnala. Je to mňamina .
Mach
(upraveno)
29. 1. 2010, 16:55
Dneska jsme měli k obědu a bylo to moc dobré