Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Tatranské kotlety

0.0
Tatranské kotlety

Potřebné ingredience

na 4 porce: 4 plátky vepř. kotlety 10dkg plátků sýra 10dkg šunky 10dkg angl. slaniny 1 smetana 12% 1 malá sklenička zavařeného leča od Hamé sůl, pepř

Postup přípravy

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme.Dáme na pekáč.Pokladame jednotlivé plátky šunkou.Navrh rozdělíme skleničku leča, přikryjeme angl. slaninou a plátky sýra.Celé to zalijeme smetanou a zbylou šťávou z leča a dáme zapéct do trouby.
na 180°C zapékáme dokud není sýr zlatavý,
podáváme s vař. brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie