Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Tatranské kotlety

0.0
Tatranské kotlety

Potřebné ingredience

4 libovější řízky z krkovičky (žebírka nebo kýty), sůl, pepř, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky šunky (nebo šunkového salámu), sterilované lečo (bez uzeniny), 100g strouhaného tvrdého sýra, 150ml sladké smetany

Postup přípravy

Maso lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme. Takto připravené maso rozložíme na dno pekáčku. Pak poklademe vrstvou anglické slaniny, šunky a leča. Nakonec to vše posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. V dobře vyhřáté troubě upečeme, až masíčko změkne. Jako přílohu podáváme brambory (bramborovou kaši) nebo hranolky. Když máte masa více, lze udělat více vstev. Je to opravdu BÁJEČNÁ bašta!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jananovazak 25. 4. 2016, 20:13
(Y) (Y) (Y)
Kordulka 23. 7. 2006, 14:26
Děkuji za recept , je to výborné (F) (F)
konvalinka5 23. 7. 2006, 8:40
Včera jsem vařila,je to mňamka a rychlovka.Jako přílohu jsme měli opečené brambory v troubě :-) ;-)
smíšek 22. 7. 2006, 10:38
No vypadá to moc dobře vyzkouším taky krásnou sobotu ;-)
delly 22. 7. 2006, 10:35
Už jsem tohle masíčko dělala dvakrát a je to fakt naprostá dobrůtka!!! (Y) (F) :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie