Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Výborný broskvový džus!!!

0.0
Výborný broskvový džus!!!

Potřebné ingredience

Broskve,cukr,kyselina citronová

Postup přípravy

Broskve omejeme a vypeckujeme.S trochou vody je rozmixujeme co to jde a propasírujeme přes cedník.
Poté svaříme s cukrem a kys. citronovou- 180g cukru a 4g kyseliny na litr tekutiny.
Pak jsem je jen zavíčkovala a otočila. nevím jestli by se to nemělo ještě klasicky zavařit,ale je to tak výborné,že u nás těch 5 litrů za den vysublimovalo:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 28. 11. 2015, 22:39
(Y) (Y) (Y)
MajkaKi 28. 11. 2015, 19:08
(Y)tak ted jsem nasla posledni sklenici v lednici.Vydrzel 4 mesice. (clamp)ohrala jsem ho spolu s novym mangovym rumem a je moc dobry vanocni punc (stromecek) (drink)
iva1170 12. 8. 2011, 7:16
No já tomu rozumím tak,že broskve rozmixovat a pak asi odměřit kolik toho je litrů a podle toho se přidá cukr a kyselina. *-)
Kamis1 12. 8. 2011, 5:27
Kolik těch broskví? *-) :^)
marge 15. 8. 2011, 18:02
@Kamis1 To máte jedno-kolik máte,tolik rozmixujte a až to přecedíte,tak to naměříte,kolik je to litrů a podle toho nadávkujete přísady (F)
zdenka54 11. 8. 2011, 23:47
Tak to bych určitě zkusila,broskví máme,až už to nikdo nechce jíst ,-) ale kdybych tak věděla kolik jich tam dát na těch pět litrů *-)
marge 15. 8. 2011, 18:01
@zdenka54 Ono to asi záleží jak jsou vodnaté. Já měla velký hrnec broskví a bylo z toho třičtvrtě hrnce džusu.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie