Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

jablko bezinková štáva-super vonavá a zdrava

0.0
jablko bezinková štáva-super vonavá a zdrava

Potřebné ingredience

Jablíčka klidně padaná,bezinky...černý bez -plod cukr

Postup přípravy

Jablíčka rozkrojime,vyjadřincujeme a pokrájíme,přidám bezinky asi 1/3 na jablíčka a cukr...já měla na 2kg jablek půl kila...povařit asi hodku a přepasírovat,já použila cednik .Je výborná nekonzervuju co do 2dní nevypijeme zamrazím do kelímku nebo malých plastovek.Neředí s etolik co kupovaná ale tak půl na půl,nebo mín a chutna jako džus domáci

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

petralibesice 29. 8. 2011, 10:32
napíšete prosím kolik asi cukru na ta 2 kila jablek?
Amálečka 29. 8. 2011, 16:54
@petralibesice stačí pul kila krystalu
lidare 27. 8. 2011, 14:16
Zkusím,ale musím nějak zavařit (Y)
Amálečka 27. 8. 2011, 16:48
@lidare není nutno,horké uzavřene do sklenek otočit dnem zhůru a až vychladne narovnejte do chladna jako marmošky,pokud by jste s ejo bála,kamarádka nalije na každou marmošku lžičku rumu na vrch...děla s eto i když mrmošku rozdělate zbyde půlka a víte že ji delší dobu nepoužijete a plesnivěla by ,konzervant našich babiček...krásné léto a at chutná,jako nam a našim návštěvám A :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie