Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

PIZZA PŘÍMO ÚÚÚŽASNÁÁÁÁ***SUPER PRO VELKOU NÁVŠTĚVU,NABOJTE SE JE TO HRAČKA NIC TO NENÍ!!!

0.0
PIZZA PŘÍMO ÚÚÚŽASNÁÁÁÁ***SUPER PRO VELKOU NÁVŠTĚVU,NABOJTE SE JE TO HRAČKA NIC TO NENÍ!!!

Potřebné ingredience

Pro 6 osob:1kg vyberove hladke moukykostka kvasniccca 750 ml vlazne vodyVrchovata lzicka soli a podle chuti pripadne 2 lzice olivoveho oleje. Omacka: 2 plechovky loupanych rajcat rozmixovat se 2 strouzky cesneku, par(8-10) listky cerstve bazalky,3 lzicemi olivoveho oleje, peprem(peperonku, kdo ma rad ostre), soli, pripadne vegetou, podle chuti. Pote vmichat 2 lzicky kapar a cerne olivy, spetka oregana postaci.

Postup přípravy

Pro 6 osob:
1kg vyberove hladke mouky
kostka kvasnic
cca 750 ml vlazne vody
Vrchovata lzicka soli a podle chuti pripadne 2 lzice olivoveho oleje.
Postup: Kvasnice rozpustime ve vlazne vode, nalijeme do misy s prosatou a osolenou moukou a vypracujeme testo, 1 hodinu nechame kynout. Testo staci na 4 velke plechy(obycejne obdelnikove), ktere vymazeme sadlem-olej klouze.
Omacka: 2 plechovky loupanych rajcat rozmixovat se 2 strouzky cesneku, par(8-10) listky cerstve bazalky,3 lzicemi olivoveho oleje, peprem(peperonku, kdo ma rad ostre), soli, pripadne vegetou, podle chuti. Pote vmichat 2 lzicky kapar a cerne olivy, spetka oregana postaci. Chut dava bazalka, ne oregano! Touto smesi potrit testo a poklast mozarellou, atd, podle chuti. Upect v cca 220st.vyhrate troube.Tenka pizza je hotova za 15 min.
Az to zkusite, dejte vedet, jake to bylo!P.S......když nejsou kapary,tak se pizza udělá i bez nich ..v sobotu jsem je neměla a byla mňamozní udělala jsem 4 plechy a bylo nás na ní 8,návštěva ji snědla jak malinu!!!Ale určitě se udělá i více plechů z této dávky!!!

Těsto dáte na vymaštěný plech a rukama ho rozprostěte.Pokladete vším co máte rádi!!!

byla užasná!!

Vyzkušejte ji je to jednoduché!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie