(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
ZVĚŘINOVÉ STEAKY S BRUSINKAMI
Potřebné ingredience
pannenky (srnčí a jiné...)
divoké koření (jalovec,celý pepř,nové koření)
sůl
kompot brusinek
smetanu
brambory
Postup přípravy
Syrové brambory si oloupané nakrájíme na tenká kolečka ,osolíme a dáme na plech do trouby opéct (nebo můžeme použít americké brabory).
Maso nakrájíme na silnější plátky,osolíme a posypeme divokým kořením (které jsme si rozdrtili).
Na pánev nebo do kastrůlku si dáme rozehřát brusinkový kompot a rozředíme ho trochou smetany.
Na rozpálenou pánev dáme okořeněné maso,které zprudka opečeme z obou stran.
Podáváme s pečenými brambory a maso přelijeme brusinkou omáčkou.
Výborné a chuťově zajímavé.
Maso nakrájíme na silnější plátky,osolíme a posypeme divokým kořením (které jsme si rozdrtili).
Na pánev nebo do kastrůlku si dáme rozehřát brusinkový kompot a rozředíme ho trochou smetany.
Na rozpálenou pánev dáme okořeněné maso,které zprudka opečeme z obou stran.
Podáváme s pečenými brambory a maso přelijeme brusinkou omáčkou.
Výborné a chuťově zajímavé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé