Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

španělský ptáček

0.0
španělský ptáček

Potřebné ingredience

hovězí zadní plátky 4 ks,3 cibule,1 vajíčko n atvrdo,2 okurky zavařené,4 plátek ang.slaniny,1 párek nebo klobása,2 masox,hl.mouka 1/2 hrnku,olej,sůl,pepř,majoránka,voda,hořčice plnotučná.

Postup přípravy

maso naklepeme osolíme,opeříme a na každý plátek dáme ang.slaninu kterou potřeme hořčicí,kousek vajíčka,okurky,párku,cibulku trochu,obalíme v hladké mouce.v tlakovém hrnci na oleji zpěníme cibulku a orestujem ptáčky a přidáme zbytek mouky ,2 masoxy,vodu,majoránku a dusíme asi hodinu a je hotovo,krásně měkké a chutné.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie