Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

PÓRKOVÁ POLÉVKA S KNEDLÍČKY

0.0
PÓRKOVÁ POLÉVKA S KNEDLÍČKY

Potřebné ingredience

1-2 pórky, cibule, olej, masox, sůl, pepř, podravka, hladká mouka.Knedlíčky : strouhanka, vajíčko, mléko, sůl, muškátový květ.

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku a přidáme pórek nakrájený na kolečka. Rozdrobíme masox, přidáme sůl, pepř a trošku podravky. Zalijeme vodou a chvíli povaříme. Smícháním všech surovin utvoříme těstíčko na knedlíčky. V dlaních vyvalujeme drobné kuličky, které vhazujeme do vroucí polévky. Polévku zahustíme jíškou z hladké mouky. Podle potřeby dochutíme solí a magi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kikaadla 7. 3. 2007, 12:26
Dobrý den Luci, včera jsem dělala Vaši šťouchanou buchtu a byla super, dnes jsem udělala Vaši skvělou polívku a nemá chybu, děti dlabaly jak o závod.Zas něco zkusím od Vás a písnu jaké to bylo.Ale určitě o bude (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Kristýna (F)
Lukrato 7. 3. 2007, 13:39
@kikaadla Dobrý den Kristýnko, jsem moc ráda, že Vám polívčička chutnala, tahle je naše nejoblíbenější. My milujeme asi všechny polévky, oběd bez ní by nebyl obědem, ale tahle je fakt favorit..... (child1) (child1) (child1)
Atevi 13. 1. 2007, 21:51
Tuto polévku vařila mamka, když jsem byli malí. Je fakt mooooc dobrá. Jen ji nezahušťovala jíškou, ale dávala do ní ovesné vločky. Doporučuji vyzkoušet. Iveta
Lukrato 13. 1. 2007, 17:30
.... dnes byla naše nejoblíbenější polívčička k obědu, tak jsem přidala fotečku... Teď, když dlabe polívku i malej, nedávám ani masox, ani magi.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie