Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Drůbeží játra s marinádou-DĚKUJI BIBINCE

0.0
Drůbeží játra s marinádou-DĚKUJI BIBINCE

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g drůbežích jater, 1 větší cibule, 2 lžíce ostrého dobrého kečupu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička mleté papriky, 3 žloutky, 8 menších tmavých žampiónů, 1 zelená paprika, olivový olej, 1 lžíce solamylu,nebo instantní jíšky, pepř, sůl, 3 dcl vody.

Postup přípravy

Postup
Cibuli si nakrájíme na plátky, orestujeme na oleji, přidáme omytá, očištěná a překrájená játra a ještě na silnější plátky nakrájené žampióny, necháme orestovat.
Do misky si uděláme marinádu : smícháme sůl, pepř, kečup, sojovou omáčku, papriku, žloutky a promícháme. Marinádu pak přilijeme k játrům, promícháme a necháme dusit. Před koncem dušení přidáme papriku nakrájenou na kroužky, necháme ještě chvilku produsit, zalijeme solamylem rozmíchaným v trošce vody(nebo jíšku) a můžeme jít baštit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 18. 5. 2020, 9:06
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie