Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Stroganoff podle dědy šéfkuchaře-DĚKUJI ELIZE

0.0
Stroganoff podle dědy šéfkuchaře-DĚKUJI ELIZE

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g minutkového hovězího (svíčková, roštěnec) 250 g žampiónů 2 cibule 2 lžíce rajského protlaku 200 ml smetany ke šlehání máslo olivový olej hladká mouka 3 lžíce čerstvého nasekaného kopru černý pepř sůl

Postup přípravy

Postup
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme a nakrájíme na nudličky. Necháme odležet, obalíme v hladké mouce a pepři a zprudka opečeme na rozpáleném másle. Opékáme asi 8 minut ze všech stran a poté vložíme do trouby, nahřáté na cca 100°C, aby se dopeklo a udrželo teplé.
V pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli, pokrájenou na proužky a žampióny, nakrájené na plátky. Poté chvilku podusíme, přidáme rajský protlak, smetanu a provaříme.
Nudličky masa vyndáme
NORMÁLNĚ BY JEME SI TO DALI S RÝŽI,ALE DĚTI MILUJI BR. KAŠI

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

brčule123 4. 12. 2012, 15:02
(Y)včera dělali v prostřeno a vypadalo to moc dobře
megan78 3. 12. 2012, 21:04
(child12)
Hua01 29. 10. 2012, 19:06
Vynikající (Y) Děkuji za recept

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie