Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Sekane španělské ptáčky

0.0
Sekane španělské ptáčky

Potřebné ingredience

1/2 kg mletého masa, vejce, strouhanka, česnek, sůl, pepř, majoránka
Náplň: hořčice, vařené vajíčka, kyselá okurka, salám, nebo kobáska, cibule
Omáčka: hořčice,cibule, zbytek salámu, hladká mouka

Postup přípravy

Z mletého masa uděláme klasickou sekanou, rozdělíme na kousky, vytvarujeme plátek jako na klasický ptáček. Potřeme hořčicí a poklademe náplní, zavineme a dáme péct do pekáče, trošku podlijeme vodou. Připravíme si ingredience do omáčky. Cibuli a zbytek salámu necháme posmažit, přidáme hl. mouku a uděláme jíšku a vše dáme do výpeku z kterého jsme vybrali španěkáky a necháme chvilku vařit, můžeme do omáčky přidat i na kostičky nakrájené kyselé okurky a vajíčka.
Tento recept mám z "receptů" a je to moc dobré.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie