(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
pistáciový
![pistáciový](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/120901/08/j133196.jpg)
Potřebné ingredience
piškot,pistáciová šlehačka,tažený fondán
Postup přípravy
Poprvé jsem zkusila práci s taženým fondánem.Všechno dobrý,jen na šlehačce mi taje :-(
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130717/15/b29639-1374068927.jpg)
nula
(upraveno)
1. 9. 2012, 19:14
Mňam , to bude určitě moc dobré. Jak jste udělala pistáciovou šlehačku prosím
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170413/14/b14361-1492085400.jpg)
bambus
(upraveno)
2. 9. 2012, 8:22
@nula
Moc děkuji.To se do ušlehané šlehačky zamíchá pistáciová ochucovací pasta.Koupila jsem ji tady u jedné prodávající..ID 230945.Dortík byl úžasnej,opravdu z toho byly ty pistácie cítit
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090816/21/b237480-1250450962.jpg)
darinka30
(upraveno)
1. 9. 2012, 17:33
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170413/14/b14361-1492085400.jpg)
bambus
(upraveno)
2. 9. 2012, 8:28
@darinka30
Děkujííí
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080212/17/b111676-1202832035.jpg)
babka46
(upraveno)
1. 9. 2012, 9:11
ahoj, krasna dorticka.. ale nepoznam ten tahany fondan.. aky je?
.aj recept by som poprosila, dakujem
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170413/14/b14361-1492085400.jpg)
bambus
(upraveno)
2. 9. 2012, 8:27
@babka46
Moc děkuji
Ten tažený fondán jsem našla na stránkách kde si většinou nakupuji věci na pečení..Cukrarskse Potreby.cz.Zrovna jsem neměla doma žádnou potahovku co se z ní může i tvarovat a tam psali,že je to na oboje.Jako pracovalo se mi s ním dobře,nelepí a nic a kytičky pěkně drží,ale na tu šlehačku jsem to měla dát asi až před podáváním na stůl.Myslím,že natáhly vodu ze šlehačky a roztekly se mi
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![:-(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/5.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130619/08/b28039-1371623024.jpg)
Zuzikk
(upraveno)
18. 12. 2012, 22:00
@bambus
Pod potah (jaký koliv ) vždy jen máslový krém!!!! NIKDY šlehačkový nebo tvarohový. Jinak to hmotu rozpouští!!