Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

pistáciový

0.0
pistáciový

Potřebné ingredience

piškot,pistáciová šlehačka,tažený fondán

Postup přípravy

Poprvé jsem zkusila práci s taženým fondánem.Všechno dobrý,jen na šlehačce mi taje :-(

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nula 1. 9. 2012, 19:14
Mňam , to bude určitě moc dobré. Jak jste udělala pistáciovou šlehačku prosím
bambus 2. 9. 2012, 8:22
@nula Moc děkuji.To se do ušlehané šlehačky zamíchá pistáciová ochucovací pasta.Koupila jsem ji tady u jedné prodávající..ID 230945.Dortík byl úžasnej,opravdu z toho byly ty pistácie cítit (zajic) (F)
darinka30 1. 9. 2012, 17:33
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
bambus 2. 9. 2012, 8:28
@darinka30 Děkujííí (F)
babka46 1. 9. 2012, 9:11
ahoj, krasna dorticka.. ale nepoznam ten tahany fondan.. aky je? (Y).aj recept by som poprosila, dakujem
bambus 2. 9. 2012, 8:27
@babka46 Moc děkuji (F)Ten tažený fondán jsem našla na stránkách kde si většinou nakupuji věci na pečení..Cukrarskse Potreby.cz.Zrovna jsem neměla doma žádnou potahovku co se z ní může i tvarovat a tam psali,že je to na oboje.Jako pracovalo se mi s ním dobře,nelepí a nic a kytičky pěkně drží,ale na tu šlehačku jsem to měla dát asi až před podáváním na stůl.Myslím,že natáhly vodu ze šlehačky a roztekly se mi :-(
Zuzikk 18. 12. 2012, 22:00
@bambus Pod potah (jaký koliv ) vždy jen máslový krém!!!! NIKDY šlehačkový nebo tvarohový. Jinak to hmotu rozpouští!!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie