(recept
si oblíbilo 57 návštěvníků)
ČESNEKOVÝ CHLEBA- fakt dobrý,u nás se sní ještě za tepla
Potřebné ingredience
1 šálek je 200ml.
1 a 1/3 šalku vody o pokojové teplotě,
polevková lžíce oleje,
čajová lžička Sůl,
3 a 1/3 šálku chlebové mouky (dávám i hladkou,když nemám chlebovou),
1 čajová lžička cukru,
2 čajové lžičky sušených kvasnic,
a ještě tam přidávám 3 stroužky česneku roztlačenho,je pak chutově lepší.
Postup přípravy
Dáme do pekárny, a pečeme na programu 1 ZÁKLADNÍ.
Pozor na poměr vody a mouky,když je tam vic vody,tak se chleba propadne,dávám radši o trochu mouky víc
Dobrou chuť :-))
Pozor na poměr vody a mouky,když je tam vic vody,tak se chleba propadne,dávám radši o trochu mouky víc
Dobrou chuť :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

radule03
(upraveno)
14. 3. 2008, 22:02
Boženko,máte pravdu,taky jsme ho málem snědli celý za tepla
A to málem jen proto,že jsem musela jít pro malou do školky,jinak by na ni nezůstal snad ani kousíček
Děkuji za výborný recept
Radka







nahlásit

ive.tka
(upraveno)
14. 2. 2008, 21:31
Dělala jsem ho z hladké obyčejné mouky a moc se povedl, byl výborný.
Podruhý jsem ho dělala z chlebové mouky a vůbec se to vevnitř neupeklo. Nevím kde jsem udělala chybu????

nahlásit
bozik
(upraveno)
13. 3. 2008, 10:06
@ive.tka
Ivetko,tak to nevím
,ja ho mívám upečený i z té chlebové mouky ,zkuste ho ještě jednou z té chlebové a uvidíte,třeba se podruhé dopeče


nahlásit