Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Německý Eintopf

0.0
Německý Eintopf

Potřebné ingredience

300 g vepřové krkovičky 1 cibule 50 g másla 800 ml zeleninového vývaru 2 větší brambory 200 g mrkve 200 g celeru 100 g řapíkatého celeru 2 hrstě předvařeného hráchu

Postup přípravy

Postup:
Vepřovou krkovičku nakrájíme na kousky velké cca 2 cm a dáme je zhruba na dvě minuty do vroucí vody.Pak je vyndáme a dáme stranou

Cibuli najemno nakrájíme a zpěníme na másle. Pak ji přidáme do vývaru a vložíme tam i maso. Celé necháme 30 minut mírně vařit.Já dám hnedka i hrách

Mezitím si očistíme brambory, mrkev, celer i řapíkatý celer a nakrájíme na větší kousky. Přidáme do hrnci k masu a mírně vaříme dalších 30 minut.


Polévku můžete na talíři ozdobit libečkem nebo petrželkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

judina 5. 5. 2013, 17:23
Není to eintopf :^)
calexaci 5. 5. 2013, 18:20
@judina ,-) je tak jsem se překlepla no :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie