(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
4. Řízek naruby č.1
Potřebné ingredience
Lze dělat z vepřového z kuřecího i králičího masa. Připravené řízky velice malinko osolíme a naklepeme ve strouhance aby se strouhanka vtlačila do masa. Potom je namočíme v rozšlehaném vejci.
Postup přípravy
Zprudka opečeme na pánvičce na oleji. Pak řízky narovnáme nastojato do pekáčku. Zalijeme směsí 2 dl vody 3 lžíce kečupu 3 lžíce hořčice a 1 lžíci vegety (podravky). Zalité řízky upečeme doměkka. Nejlepší jsou s bramborovou kaší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Zuzalenka
(upraveno)
9. 8. 2008, 13:41
Dnes jsem využila Váš recept a oprvdu vynikajícíc
, všichni si moc pochutnali, včetně tchýně
. Díky za receptík







nahlásit

ILHa
(upraveno)
12. 8. 2008, 17:19
@Zuzalenka
Jsem ráda, že vám to chutnalo, tento recept dělám, když musím narychlo uvařit, je to jednoduché a hlavně dobré

nahlásit