Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Argentínsky rump steak s vínovo-horčicovou omáčkou

0.0
Argentínsky rump steak s vínovo-horčicovou omáčkou

Potřebné ingredience

2x200 g rump steak , korenie na steaky , Omáčka: výpek z mäsa , asi 1 dcl víno červené , asi 1 čl horčica celozrnná , asi 1 čl maslo , (mrazené) fazuľky zelené čerstvé , 1 strúčik cesnak , šťava citrónová , soľ , korenie štyroch farieb , 1 čl maslo

Postup přípravy

Steaky ochutíme zmesou drveného korenia ,soli,oleja a necháme odležať.Grilujeme na vrúbkovanej panvici,stredne rozpálenej .Moje steaky boli vysoké asi 1,5 cm a grilovala som asi po dve minúty na každej strane .My máme radi médium.Hotové vyberieme na tanier ,prikryjeme a necháme odpočinúť.Do výpeku vlejeme vínko,pridáme horčicu a zredukujeme .Na koniec pridáme maslo.

Zelené fazulky uvaríme do mäkka,zlejeme ,hodíme na panvičku,pridáme maslo,nastrúhaný cesnak,sol a korenie..chvíľočku orestujeme a zakvapneme citónovou šťavou.

My sme mali ako prílohu hranolky a na steaku sme mali ešte orestované šampióny.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie