Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

domácí kmínový chléb

0.0
domácí kmínový chléb

Potřebné ingredience

foto ;)

Postup přípravy

foto ;)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kokoska24 30. 12. 2014, 19:33
Do chleba se dává jen bílá mouka???? Není to jako veka?Já dávám 2/3 žitné a 1/3 pšeničné.
Anyy 2. 11. 2014, 19:29
když si těsto připravím večer, může se nechat kynout do rána a pak teprve zapnout troubu prosím?
JayDynkA 15. 12. 2014, 0:28
@Anyy Já těsto nechávám kynout max. 1,5 hod. ... déle jsem nezkoušela, páč už po této době by mi to málem překynulo ,-) Proto si myslím, že nechat to kynout do rána je asi blbost (hello)
Vera N 17. 5. 2014, 11:10
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie