(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
domácí kmínový chléb

Potřebné ingredience
foto ;)
Postup přípravy
foto ;)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kokoska24
(upraveno)
30. 12. 2014, 19:33
Do chleba se dává jen bílá mouka???? Není to jako veka?Já dávám 2/3 žitné a 1/3 pšeničné.
nahlásit

Anyy
(upraveno)
2. 11. 2014, 19:29
když si těsto připravím večer, může se nechat kynout do rána a pak teprve zapnout troubu prosím?
nahlásit

JayDynkA
(upraveno)
15. 12. 2014, 0:28
@Anyy
Já těsto nechávám kynout max. 1,5 hod. ... déle jsem nezkoušela, páč už po této době by mi to málem překynulo
Proto si myslím, že nechat to kynout do rána je asi blbost


nahlásit
Vera N
(upraveno)
17. 5. 2014, 11:10

nahlásit