Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Božské těsto na pizzu v domácí pekárně.. tuto si upekl můj čtyřletý syn sám

0.0
Božské těsto na pizzu v domácí pekárně.. tuto si upekl můj čtyřletý syn sám

Potřebné ingredience

250 ml vody, 5 lžic olivového oleje.. pokud není může být i normální, 2 lžičky soli, 500 g hladké mouky, 1 lžička sušeného droždí nebo 1/2 kostky normálníhodroždí, 1 lžička oregána nebo prevensálského koření
opravdu dodá těstu naprosto báječnou chuť a vůni

Postup přípravy

Všechny ingredience v tomto pořadí vložíme do domácí pekárny, rovnou dáváme i koření a nastavíme si program těsto. já mám pekárnu Eta takže je to program 7. A čekáme až se těstíčko připraví. Mezitím si připravíme dobrůtky, které na pizzu chceme dát. U nás vyhrává šunka, salám, sýr, olivky. Syn miluje si pizzu nazdobit sám, výsledek sami vidíte. Tato porce Vám vyjde na dva velké plechy nebo na čtyři kulaté pizzy. My máme rádi trochu silnější pizzu, takže vyválejte podle svého. Těsto se vůbec nelepí, krásně se vyválí a hlavně se v troubě nevysuší. Je fakt božské ty bylinky mu opravdu dodájí něco delikátního.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

(borůvky) 13. 10. 2008, 17:45
(hello) Věrko, přesto že nejsem majitelkou domácí pekárny, tedy prozatím :-$ těsto dle Vašeho receptu jsem zpracovávala ručně, musím říci a celá naše rodina se mnou, že tento recept je nejlepší, jaký jsem kdy zkusila (Y) . Na pizzu jsem dala rajčatovou omáčku s olivami a bazalkou PANZANI, na to šunku a 3 druhy sýra a byla to (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) večeře (clamp) (clamp)
hvezda11 30. 3. 2008, 21:08
Tak jsme vyzkoušeli a bylo to (Y) ,děti si sami nazdobily a ve výsledku (clamp) (D).Děkuji za vynikající receptík (F)
Katuš 27. 3. 2008, 12:05
Tak to se mu krásně povedlo :) To musím taky zkusit... Díky za inspiraci, Katka
Verzatilka 27. 3. 2008, 12:11
@Katuš Není zač, já tu tak pořád lovím inspiraci, zrovna teď jdu do řezů karamelka, tak doufám, že se povedou. je skvělé, že se tu mamink chtějí podělit (Y) (Y) (Y) (L)
jarcavlasakova 26. 3. 2008, 21:01
(Z) je velice šikovný (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y)
Verzatilka 27. 3. 2008, 12:10
@jarcavlasakova děkuji, to je pravda, hrozně ho to baví, říká, že je šéf kuchař a já pomocník ;-) (Y) (Y) (Y)
pentilka 26. 3. 2008, 20:47
:-o :-o :-o WOOW (Z) šilkulka šikovná, tak ta vypadá móóóóóóc dobře (jidlo). Sbal mu kufříček a pošli ho k nám, suroviny na vaření máme vlastní, ale takovejhle šikovnej kuchtík mi chybí :'( . Fakt nádherná |:o) |:o) |:o)
Verzatilka 27. 3. 2008, 12:09
@pentilka Kdepak nepošlu.. já potřebuju takovou pomoc doma... musíš vcvičit malou, ab tak kuchtila (tudledudle) nebo že by tátu :-D :-D :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie