(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zabijačkový pekáček
Potřebné ingredience
4 kotlety bez kosti,2 jitrnice,1 balíček kysaného zelí,krémžská hořčice,grilovací koření,sůl
Postup přípravy
Kotlety nakrájíme na co nejtenčí plátky, naklepe,tochu osolíme,potřeme krémžskou hořčicí,na každou položíme půlku jitrnice(bez špejle) ,zatočíme a sepneme párátkem.Do menšího pekáčku nasypu zelí i s nálevem ( nemáme rádi tolik kyselé,takže ho ještě trochu přisladím a promíchám),posypu ho trochou drceného kmínu.Na to poklademe závitky ,posypeme grilovacím kořením a upečeme.Nejlépe chutnají s bramborovým knedlíkem.
připravené závitky k pečení
sypu tímto grilovacím kořením
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Surfi
(upraveno)
20. 2. 2017, 10:14
Jitrnice a grilovací koření, to je psycho...
evicela
(upraveno)
20. 2. 2017, 12:10
@Surfi
grilovací koření je směska různých koření a taky grilovacích směsí je hafo ne jen jedna universální, takže jaké psycho, recept je dobrý zvláště pokud jsou jitrničky domácí výroby nemá chybu, asi moc zkušená kuchařinka nebudete
Surfi
(upraveno)
20. 2. 2017, 19:32
@evicela
No, pokud je vrcholem kulinářského umění jitrnice posypaná grilovacím kořením, pak zcela dobrovolně přiznávám, že opravdu nejsem zkušená kuchařinka.
evicela
(upraveno)
20. 2. 2017, 20:30
@Surfi
v receptu je snad napsáno jitrnice sypaná gril kořením? Zkušená kuchařinko
chalupnicka
(upraveno)
21. 2. 2017, 6:13
@evicela
Zdravím paní Evo,děkuji za zastání,ale na takovéto odezvy -jako od paní Bartoníčkové se neobtěžuji ani odepsat.Ať sama ukáže své kulnářské umění- v jejích receptech je O.
laskonka333
(upraveno)
19. 2. 2017, 16:06