Zobrazit přihlášovací formulář

BEZZUBKA A BÍLÁ BĚSKA

0.0
BEZZUBKA A BÍLÁ BĚSKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo-máslový
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na vyrovnání a zahlazení celého dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou
MODELACE FIGUREK: z modelovací hmoty Master Martini "Bianco White"
PEČÍCÍ FORMA: průměr 28 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4,700 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Bílá běska

Bezzubka

Spolu připraveni na dort i s vajíčky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zuzikk 23. 8. 2019, 11:12
Parádní dortík (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie