BEZZUBKA A BÍLÁ BĚSKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo-máslový
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na vyrovnání a zahlazení celého dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou
MODELACE FIGUREK: z modelovací hmoty Master Martini "Bianco White"
PEČÍCÍ FORMA: průměr 28 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4,700 g
KRÉM: smetanovo-máslový
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na vyrovnání a zahlazení celého dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou
MODELACE FIGUREK: z modelovací hmoty Master Martini "Bianco White"
PEČÍCÍ FORMA: průměr 28 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4,700 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Bílá běska
Bezzubka
Spolu připraveni na dort i s vajíčky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zuzikk
(upraveno)
23. 8. 2019, 11:12
Parádní dortík