(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
DORTÍK S DINOSAURY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: citronovo vanilkový
SIRUP na korpus: citronový s přidáním jahodové esence
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidání čerstvé citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod + želatina
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový
FONDÁN: domácí výroba, obarvený do krémova
MODELACE: figurky a ostatní zdobení z modelovací hmoty Irys Bianco White Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.700 g
SIRUP na korpus: citronový s přidáním jahodové esence
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidání čerstvé citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod + želatina
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový
FONDÁN: domácí výroba, obarvený do krémova
MODELACE: figurky a ostatní zdobení z modelovací hmoty Irys Bianco White Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.700 g
Pohled zleva
Pohled zprava
Pohled shora
A ještě jeden z přední strany
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé