Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Vločková kaše s Javorovým sirupem

0.0
Vločková kaše s Javorovým sirupem

Potřebné ingredience

Ovesné vločky,mléko,javorový sirup,ovoce.

Postup přípravy

Vločky si namočíme přes noc do mléka,měly by být pěkně ponořené.Před vařením by mléko mělo přesahovat aspon o 5 cm, nad vločky,poté dáme s kastrůlkem na ohen a mícháme do zhoustnutí.Na talíři je polijeme Javorovým sirupem a pokladem ovocem,je to dobré i chlazené.Sirup kupuju pravý Kanadský a to pak nemá chybu,sežrala bych toho lavor:-))Přeju dobrou chut.

Javorový sirup

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kohutka28 6. 4. 2008, 10:45
(Y)tak to jsme dvě, já taky javorový sirup miluju (jidlo) (zajic), jenomže já jsem schopná ho pak i normálně pít, když je v lednici :-S. Tak dlouho s manžílkem ucrcáváme ;-), až není. Ale ta vločkovka fakt vypadá dobře a s tím sirupem to musí být (plaz)
Jaruš53 5. 4. 2008, 22:16
Terezko, vypadá to úžasně. A můžu se zeptat, kde kupujete ten sirup? (Y) (Y) (L)
alfik17 5. 4. 2008, 22:21
@Jaruš53 Jaruško v Makru ale seženete i v nějaké zdravé výživě,nemusí být přímo origoš hlavně aby byl hustej né žádná voda (hello)
dejnaa 26. 6. 2008, 9:53
@alfik17 spíš bych doporučila jemnější, tekutější sirup, ty jsou nejkvalitnější (taky nejdražší) a jsou určené k přímé konzumaci (jako na kaši, lívance apod.).. husté sirupy se používají na pečení, do těst, už pro svoji konzistenci. navíc ty levnější jsou často zahuštěny uměle, přislazovány. plus některé společnosti používají při získávání sirupu formaldehyd, takže když navíc koupíte bio, můžete si být jisté, že nekonzumujete i chemikálie |-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie