(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Filé po sečuánsku
Potřebné ingredience
Marináda: 1 menší pórek , 1 cibule , sklenka bílého dezertního vína, 1 lžička ostré francouzské hořčice, 1 lžička sojové omáčky , špetka zázvoru , citr. šťáva, špetka cukru a špetka glutasolu.
Postup přípravy
Filé nakrájíme na kostky 2x2 cm, zalijem marinádou a necháme 2 hodiny odležet. Potom okapané kostky zprudka opečeme na oleji a necháme znova okapat. Zbylou marinádu zahustíme solamylem, krátce povaříme a přelijeme přes kostky filé.
Příloha: brambory, hranolky, restované brambory a nebo pečené brambory v troubě.
Výborné a rychlé jídlo.
Příloha: brambory, hranolky, restované brambory a nebo pečené brambory v troubě.
Výborné a rychlé jídlo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé