Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Filé po sečuánsku

0.0
Filé po sečuánsku

Potřebné ingredience

Marináda: 1 menší pórek , 1 cibule , sklenka bílého dezertního vína, 1 lžička ostré francouzské hořčice, 1 lžička sojové omáčky , špetka zázvoru , citr. šťáva, špetka cukru a špetka glutasolu.

Postup přípravy

Filé nakrájíme na kostky 2x2 cm, zalijem marinádou a necháme 2 hodiny odležet. Potom okapané kostky zprudka opečeme na oleji a necháme znova okapat. Zbylou marinádu zahustíme solamylem, krátce povaříme a přelijeme přes kostky filé.
Příloha: brambory, hranolky, restované brambory a nebo pečené brambory v troubě.

Výborné a rychlé jídlo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie