Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Králík / kuře / po Kanadsku

0.0
Králík / kuře / po Kanadsku

Potřebné ingredience

1/8 másla 2 velké cibule 7 stroužků česneku 1 lžička soli 1 lžička octa 1 lžička cukru , 1 lžička sojové omáčky , 1 lžička volčestru , 1/2 lžičyk chili nebo feferonky -/ já nedávám kůli dětem , ale kdo má rád je to vinikající / 1/4 lžičky mletého pepře , 1 litr kečupu . Kuře nebo králíka možno i krůttí masíčko .

Postup přípravy

Maso rozporcujeme a dáme do hlubšího pekáče - nebo nádoby ve které to budeme péct . Výborné jsou s pokličkou- maso je přikryté a krásně šťavnaté . V hrnci rozpustíme máslo a přidáme postupně všechno koření z receptu + kečup nakonec . Zahřejeme . Cibuli a česnek nakrájíme na kolčka a pokladem na maso . Směsí zalijeme maso a necháme 24 hodin odležet v lednici . Druhý den ještě podlejeme vodou aby se nám nevypekla šťáva- já dávám tak 0.3 l vody a podle potřeby dodávám . Pečeme pokud možno přikryté pokličkou nebo druhým pekáčem / takže spíše dusíme / Asi tak 2 hodiny při 170 stupněch v elektr. troubě . Jako přílohu podáváme - barmbory , harnolky , americké br. , krokety . může být i rýže . Přeji dobrou chuť :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dananda 16. 6. 2008, 21:36
O víkendu jsem uvařila kuřátko a moc nám chutnalo. Pořád vaříme to samé, takže to byla příjemná změna (Y)
MoProch 17. 6. 2008, 11:02
@Dananda Jsem ráda , že chutnalo :-) :-) :-)
hlavca 15. 6. 2008, 13:18
Dnes jsem dělala k obědu,byla to oprvdu dobrůtka (zajic)manžel sice říkal,že klasické kuře je lepší,ale mně to moc chutnalo a dětem taky,měli jsme to s rýží a se zeleninovou oblohou,mňam a masíčko je opravu měkoučké vhodné pro mrňata (Y) (clamp) (flower)
MoProch 15. 6. 2008, 18:39
@hlavca Dobrý den Markét . To jsem ráda , že chutnalo (L) (flower) (flower) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie