Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

KARAMELOVÝ KRÉM

0.0
KARAMELOVÝ KRÉM

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

15DKG cukru krupice necháme na sucho zkaramelizovat ( ne do tmava pak to zhořkne ) a zalijeme šlehačkou ( ne zlednice ), stále mícháme ( hodně to pění ) a necháme vychladnout.
Do vychladlého krému zašleháme 250g máslo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ivouš 6. 5. 2010, 9:50
Evi, mám dotázek, jsem absolutní amatér - tak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho míchat po zalití tou šlehačkou? :-$ *-) Děkuji mo Ivona
Elizza 25. 8. 2008, 18:30
Evičko, právě jsem dodělala krém, je to super, mohla bych chodit ochutnávat každých 5 minut. ;-) ;-) (Y) (hello) (hello) (hello)
aweii 31. 8. 2008, 18:36
@Elizza Ivetko moc děkuji, jsem ráda, že Vám chutná, nám také moc chutná je to rychlá mňamka. příjemný večer (hello) (flower)
hajcena 13. 8. 2008, 12:58
A když do vychladlého dáme druhý den ještě jednu šlehačku a ztužovač a vyšleháme el. šlehačem do tuha, tak máme jednu z náplní do větrníků :-). Jinak mám lepší zkušenost s moučkovým cukrem - rychleji se karamelizuje. (hello)
aweii 13. 8. 2008, 16:14
@hajcena Hani děkuji za tipy, určitě taky někdy zkusím. Příjemný zbytek dne (hello) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie