Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Zapečený Hermelín s květákem

0.0
Zapečený Hermelín s květákem

Potřebné ingredience

30 minut, pro 4 osoby
400 g květáku
2 Sedlčanské Hermelíny
150 g měkkého salámu
50 g másla
cibule, pažitka, 2 papriky
1,5 dl smetany
1 vejce
sůl, pepř

Postup přípravy

Uvařený květák nakrájíme na menší kousky, promícháme s drobně pokrájeným salámem, Hermelínem, nakrájenou cibulí a paprikou. Zalijeme rozšlehaným vejcem, přidáme sůl a pepř. Směs vložíme do zapékací misky vymazané máslem a zalijeme smetanou. Zvolna zapékáme. Podáváme s bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie