Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Vinná klobása v koření

0.0
Vinná klobása v koření

Potřebné ingredience

Potřebujeme libovolné množství vinné klobásy,hladkou mouku na obalení a jakékoli oblíbené koření.

Postup přípravy

Klobásu smotáme jako šnečka a napíchneme na špejli,aby se při pečení nerozmotala.Hladkou mouku smícháme s kořením a v pak v ní obalíme šnečky.Plech vyložíme pečícím papírem,položíme na něj šnečky(bez tuku!) a dáme péct asi na půl hodiny.V polovině doby otočíme.Klobása se pěkně opeče,a pustí dost tuku,takže při konzumaci pak není tak mastná.U nás se už jinak nepřipravuje.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Splaváček 24. 6. 2010, 13:07
Super (Y) (Y) (Y) právě jsem je udělala manža si je pochvaloval (clamp) (clamp)
Janča 76 24. 6. 2010, 19:36
@Splaváček To mě těší.My už je dlouho neměli,taky bych si dala :-)
Inecka 8. 3. 2009, 11:07
DOBRÝ DEN JANI,PRÁVĚ JSME (pl) (jidlo) DOJEDLY KLOBÁSU PODLE VAŠEHO RECEPTU.JE TO (Y) (Y)SUPER NÁPAD I POCHVALU JSEM DOSTALA ^o)
Janča 76 24. 6. 2010, 19:37
@Inecka To jsem ráda.Tak hlavně,že chutnalo. :-)
MajkaKi 23. 12. 2008, 14:26
(Y) (Y) (Y) SUPER přesně něco takového hledám.Hned zítra zkusím věřím, že si pochutnáme (banky) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie