Zobrazit přihlášovací formulář

hmota na dort nebo na řezy

0.0
hmota na dort nebo na řezy

Potřebné ingredience

chtěla bych se zeptat jestli nemáte některá recept na řezy které prodávají v cukrárně .tu hmotu z řezů bych chtěla udělat na dort.
měl by to být 1. vrstva - tmavý nebo světlý piškot, 2. vrstva taková hmota vanilková nebo čokoládová nebo s kokosem( myslím že by mohla být ze šlehačky a želatiny a cukru?????). V MB ji měli pod názvem svěženka (čokoládovanilková), myslím že ji taky pečou v Eurestu. S kokosem pečou v učilišti karmelka. Snad jsem to dobře popsala. je to asi divný požadavek, ale už nevím kde hledat. Moc moc děkuji za jakoukoli pomoc. Už jsem to hledala kde se dá, ale nikde nic nemůžu najít
díky

Postup přípravy

xx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Luciek 8. 10. 2008, 21:15
Hezký večer Veroniko, nevím zda je to tohle,ale snad ano: 2 bílky, 50g cukru, 1 balíček čokopolevy (např. Decor od Oetkra) ,cca. 5 PL rumu, 1 želatinový ztužovač (Oetker za studena), 100ml vody a 2 smetany ke šlehání Bílky s cukrem ušlehat do tuha, rychle vmíchat rozpuštěnou polevu a rum.Ztužovač připravit s vodou dle návodu a ihned vmíchat do čokoládového sněhu. Ušlehat smetanu do tuha a vmíchat do krému. Natřít na korpus a nechat aspoň 2 hodinky v lednici. (flower) (^) Ještě jedna je s tvarohem: 1 tučný tvaroh, 1 vanilkový cukr, 8dkg cukru m., 1 želatinu v prášku, 2 PL rumu a 1 smetanu ke šlehání Tvaroh s oběma cukry vymíchat do hladka. Želatinu připravit dle návodu na sáčku,rozpustit s rumem a pořádně vmíchat do tvarohu. poté ušlehat do tuha smetanu a vmíchat do náplně.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie