Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Bůčkové škvarky

0.0
Bůčkové škvarky

Potřebné ingredience

bůček

Postup přípravy

Poprvé jsem dělala škvarky dle receptu zde na MMB - a to ze sádla. Byly bezva, ale manželovi tam chybělo maso. Tak jsem pak koupila z bůčku a bylo to super. Kůži jsem oddělala a dala ptáčkům a kost jsem zase nechala na polévku. Bůček jsem nakrájela na kostky a dala do pekárny - program marmeláda 2x. Když jsem je dělala teď naposledy, tak se mi zdálo, že ještě nejsou, tak jsme program zapla i potřetí, ale už jen na chvilku. Bůček byl hodně masitý a tak z toho skoro žádné sádlo nebylo, jen asi 2 dcl. Na fotu jsou vyfocené zchlazené - čerstvé jsme zapomněla vyfotit.

Mám Etu Harmony , dělala jsem na program č. 9 DŽEM

bůček

bůček v pekárně

chladné škvarky druhý den - trošku se mi tentokrát rozpadly, ale to neva :-)

:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 17. 11. 2014, 14:50
(Y) :-)z bůčku jsou nejlepší a moc dobréééééé :-) (clamp)
hanys77 28. 12. 2008, 12:26
(hello)Pěkný den Marcelko, chystám se vyzkoušet tento receptík, ale přemýšlím, jestli bůček, nebo jen sádlo. Manželovi na tom mase ve škvarkách vždycky vadilo, že je děsně tvrdé, je to i v těchto z domácí pekárny?Díky moc za odpověď. (flower)
marcelakr 28. 12. 2008, 21:22
@hanys77 hezký večer Haničko, já jsem měla jen jeden masitý kousek, protože škvarky nejím - tvrdé mi nijak nepřišlo a manžel teď tayk říkal, že se mu to tvrdé nezdálo. Ale možná, co se někomu zdá tvrdé, tak druhému ne. ;-) A taky by třeba šlo, nechat ty kousky menší dobu škvařit. *-). tak si kupte nějaký málo masitý kousek a uvidíte. :-p (L) (hello) Jinak já poprvé dělala ze sádla a to manželovi chutnalo méně - chybělo mu tam to maso. :-$ :-)
hanys77 30. 12. 2008, 15:35
@marcelakr (hello)Tak jsme to zkusili, Marcelko, ale asi mi jinak peče pekárna, protože jsem dala 2x marmeládu a musela přidat ještě 30minut pečení aby to bylo zlaté, ale škvarky z toho nejsou *-)spíš pečenej bůček, takový měkký, až gumový masenko. Tak jsem to pomlela a udělala pomazánku. Asi byl ten bůček moc masovej, ale když vidím tu tvou fotečku v postupu, tak bych řekla, že byl stejnej, tak nevím...příště zkusíme jen sádlo a uvidíme, jestli ta naše pekárnička dokáže křupavý škvarečky... (smich)
marcelakr 30. 12. 2008, 22:16
@hanys77 Hani a nechtělo to náhodou ještě přidat pár minut? *-) *-) *-) (L)
hanys77 31. 12. 2008, 12:51
@marcelakr Možná asi jo, ale už vypadaly dost tmavý, měla jsem strach, aby se to nespálilo :-$. no ještě prubnem to samotný sádlo a uvidíme, třeba získám nové zkušenosti a podruhý se podaří i bůčkový (hello)jo a samé zdraví a pohodičku do nového roku (novy rok)
pipicjukova 21. 12. 2008, 16:04
geniální (Y) (Y) (Y)
Candik 12. 12. 2008, 9:22
Dobry den Marcelko zrovinka sem hledala a ptala se jestli muzu delat skvarky v pekarne ejhle vy je v ni take delate a je super ze to nikdre nebude prskat.Jste poklad (clamp) (Y)
marcelakr 12. 12. 2008, 9:57
@Candik já to mám z MMB - paní Petra má recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=31415 :-)
Candik 12. 12. 2008, 10:13
@marcelakr A je to pro vsechny druhy pekaren ne??? *-)
marcelakr 12. 12. 2008, 10:29
@Candik ano :-), tedy pro ty, které mají program na džem a nebo marmeládu (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie