Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

Výborné kokosky (navíc zužitkujete zbylé bílky :-))))))

0.0
Výborné kokosky (navíc zužitkujete zbylé bílky :-))))))

Potřebné ingredience

4bílky, 200g cukru krystal, 250 g kokosu

Postup přípravy

Bílky ušleháme v tuhý sníh, pak přidáme cukr a kokos. Pomocí dvou lžiček klademe kopičky na plech.
Sušíme při 100 stupních cca hodinu, dokud nezrůžoví.

Tolik kokosek bude z této dávky....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Atuna 11. 12. 2010, 11:18
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)vynikající |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)děkuji za recept (L) (L) (L) (L) (L) (kolednici)
Kocuska 18. 12. 2008, 19:17
Právě dělám tyto kokosky, vůbec z toho není žádné "těstíčko" je to sypké, jen když silou umačkám, tak se mi podaří kulička. Zkouším je tedy péct a už se mi asi 2 rozpadly, nevím, proč. Nechybí v receptu něco? :^) :-|
andi79 22. 12. 2008, 12:24
@Kocuska Maruško, to mě mrzí, ale já je dělám přesně jak je uvedeno, dělala jsem je hodněkrát a vždy se podařily :-$ nejprv z bílků ušlehám klasicky tuhý sníh a pak vmíchám cukr a kokos, na to těsto vůbec nešahám rukama, prostě naberu na lžičku a druhou stáhnu na plech troubu mám horkovzdušnou a kokos používám takový ten jemný, jinak mě nenapadá, proč Vám se nedaří :'(
miriam07 19. 12. 2008, 21:27
@Kocuska podle mě je divné, že se přidává krystal do tuhého sněhu...obvykle se šlehá cukr s bílky nad parou, tím se i cukr rozpustí. a po schládnutí se vmíchá kokos...

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie